hvordan man kan vide , om brændstofinjektorerne skal renses

hvordan man kan vide , om brændstofinjektorerne skal renses

I slutningen af model biler og lastbiler , kombinerer brændstofindsprøjtning tryk brændstof fra et brændstof skinne med luft og leverer denne blanding til motoren . Brændstofindsprøjtningsenheder er elektronisk drevet ventiler , at " injicerer " eller undlade denne blanding til indsugningsventilerne via en lille dyse , der fordamper brændstoffet , gør det muligt at brænde glattere . Benzin er tilbage i brændstoffet indsprøjtningsdyser , når en motor er lukket ned kan bygge op over tid , tilstopning af dyserne . Dette resulterer i dårlig motorens ydelse , fordi den rigtige mængde brændstof ikke kan passere gennem indsprøjtningsdyser . Der er et par kontrollampe tegn , der peger på beskidte brændstofindsprøjtningsenheder
1 .
Et tegn brændstofinjektorerne skal renses , er ru tomgang . Rough tomgang er forårsaget når brændstofindsprøjtningsenheder bliver fyldt op og fratage cylinder af brændstof . Motoren lyder måske som det handler om at holde op , hvilket er et resultat af dårlig brændstof levering og et tegn på brændstofinjektorerne skal renses .
to .
Ignition fejltænding ( når bilen ikke starter i en eller flere prøver ) er endnu et tegn på beskidt brændstof injektorer . Tilstoppede indsprøjtningsdyser forstyrre den rette luft og brændstofblanding kræves for at starte biler , der forårsager antændelse eller " lean " fejltænding .
3 .
Dårlig acceleration er endnu et tegn brændstofinjektorerne skal renses . Brændstof kan ikke blive sprøjtet korrekt i motorer , hvis brændstofindsprøjtningsenheder er tilstoppet . Under acceleration , motoren har brug for flere brændstof , og beskidt injektorer kan ikke levere den rette mængde , hvilket resulterer i at snuble eller tøven , når accelererer .


Relaterede artikler


hvordan du foretager fejlfinding en Harley
Sådan nulstiller olieskift lys på et 2003 Pontiac grand prix
hvordan man passer en ny auto
hvordan du udskifter den centrale batteriet for Lexus GS 300
hvordan du udskifter ventildækslet pakningen på en E46 bmw
bilindustrien tech ressourcer
tyggegummi fjernes fra en bil
hvordan du fjerner & udskifte køletermostat i en 2001 BMW 325i
hvordan man bruger en kæde fascinerende værktøj
hvordan man kan vide , om en forret går dårligt i en 2001 Ford Ranger ?