hvad er årsagerne til rystelser eller vibrationer i forenden af en 1996 Dodge Stratus ?

hvad er årsagerne til rystelser eller vibrationer i forenden af en 1996 Dodge Stratus ?

Nogle vil vidne , at 1996 Dodge Stratus er en stor bil . Desværre er det stadig en bil , og ligesom alle biler , sliddele ud . Når suspension dele begynder at bære ud , nogle symptomer bliver synlige. Et af de vigtigste symptomer er en hop eller en vibration , når du kører . Dette kan starte på en hastighed , og stop ved en højere hastighed . Omvendt kan det bare starte , når en bestemt hastighed er nået . Kendskab til og forståelse af problemet er første skridt til at korrigere det .

Kugleled

Den kugleled kunne gå dårligt . Som kuglen bærer i stikkontakten , bliver det sjusket . Når bilen er kørt , de rasle inde i soklen , der forårsager vibrationer . Hvis bolden bliver for slidte, vil det " poppe "ud af stikkontakten , hvilket hele forsiden suspensionen kan gå tabt . Dette er yderst farligt , så boldene samlinger skal efterses nøje af en kvalificeret mekaniker til at afgøre, om de er årsagen.

Tie Rod Ends

Tie ledhoveder ligner kugleled , og de går dårligt i stort set samme måde . Boldene begynder at rasle i soklen , og hvis de pop ud af stikkontakten , vil alle styretøj blive lost. The ender skal efterses nøje for eventuelle løshed . Hvis de er virkelig gå dårligt , bør de straks udskiftes .

Bøsninger

gummibøsninger , der holder suspensionen bolte til kroppen kunne aldring . Når en bøsning går dårligt , bliver det svampet . En svampet Bøsning kan ikke holde understreger godt, og som følge heraf medføre, at suspensionen komponenter til rangle. Disse bør undersøges nøje . Ting at se til , er revnet , tør forrådnelse , og en mat finish i stedet for en blank én.

løse bolte

Løse suspension bolte årsag raslende . Bolte løsne op på grund af vibrationer over tid . Hvis en bolt er løs , så den del dens formodede at holde rangler . Nogle bolte til at stramme op , er top McPherson strut bolte , vigtigste underarm bolte og anti-svajer bar bolte .

Dæk ude af balance

Som dæk slid , over tid, de kan gå ud af balance . Omvendt kan en ledende afvejning vægt har raslede ud . En ud af balance dæk forårsager svære vibrationer . Den eneste måde at kontrollere, om dette er at fjerne dæk, og få dem kontrolleret og afbalanceret

Bent Rim

En bøjet rand kan også forårsage Dodge Stratus at ryste . Selv om det ikke kan forekomme bøjet , kan udseende snyder . En bøje så små som 1 /8 tomme kan forårsage bilen til at ryste . Igen , den eneste måde kontrollere, om dette er at fjerne de dæk /fælg kombination , og få dem professionelt tjekket ud .

Bad Aksler

Autozone hedder det, at CV halfshafts ( konstant hastighed fælles aksler , eller aksler ) kan være en årsag . Akslerne slides op i leddene over tid og begynder at rasle . Hvis du tilfældigvis at mærke en klikkende lyd hver gang du drejer til højre eller venstre , er det et tegn CV leddene går dårligt . Disse bør behandles straks .


Relaterede artikler


Hjuljusteringen oplysninger
hvordan du udskifter et batteri i en mercedes ml430
hvordan man kan blande syntetisk med regelmæssige olie i en Volkswagen GTI
hvordan man kan ændre nøglen batterierne på et 2003 Range Rover
hvordan man kan kickstarte et batteri på 2000 Chrysler 300M
hvordan du installerer kvartal panelet i en 1990-1993 overenskomst
hvordan du udskifter forlygte til 2007 mustang
hvordan du foretager fejlfinding korvetterne
Hvordan omdrejningstal sensorer arbejde ?
hvordan man kan erstatte en 97 kviksølv zobel starteren