hvordan man kan bore nummerplader

hvordan man kan bore nummerplader

Så din nye bil forfængelighed nummerplader er ankommet , men der er ingen huller bores i dem . Du vil gerne have dem på bilen så hurtigt som muligt , og heldigvis jobbet er ikke svært . Du kan også vælge at bore nummerplader , fordi de gamle var gået tabt eller stjålet . Brug et par fælles husstand værktøjer, som du skulle være tilbage på vejen med din nye plader på ingen tid . I alt skal jobbet tage omkring 30 minutter

Du skal bruge: .
Elektrisk håndholdt boremaskine
. 6mm bor .
Fil .
Markør .
Træ arbejdsbord .
Affaldstræ .
Klemmer .
Fedt /olie ( hvis nødvendigt).


1 .
Tag den nye nummerplade fra al emballage og læg den på arbejdsbordet . Læg et stykke affaldstræ på toppen af bænken , vil du bore igennem pladen i denne træ. Hvis du har den originale nummerplade , lå det over den nye og markere , hvor du vil bore huller med en markør .
2 .
Markér skruehullerne på fender med fedt eller olie og placere pladen over toppen , hvis du ikke har en eksisterende nummerplade . Det fedt vil holde sig til bagsiden af pladen , hvor skruehullerne på fender er . Udskift varemærker markør og bruge dem som en guide til boret .
3 .
Hold gamle plade på toppen af det nye som en guide . Brug den elektriske boremaskine med en 6mm til at bore gennem den nye plade i affaldstræ . Standard amerikanske plader har fire huller , ét i hvert hjørne . Spænd pladerne og træ til arbejdsbordet for at forhindre dem i at glide .
4 .
Fil skarpe metal fra hele bore huller ned . Når du er færdig kan du opleve , at skarpe metal rager rundt boret huller. Dette bør fjernes , inden pladerne er vedlagt.

gode råd og advarsler


 • Vær omhyggelig med ikke at brænde dig selv . Metallet af skilte og boret vil få varmt under boring .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre transmissionsolie i en 99 Toyota Corolla
  hvordan du udskifter bremseklodser på en Nissan 240SX
  hvordan man fedt en bildør
  hvordan du fjerner den midterste sæde i en Toyota Sienna
  motorolie forurenende fakta
  hvordan du installerer sideskørter
  hvordan du udskifter en 2002 Dodge pickup forlygte
  hvordan man kan rense bilruder stribefri
  hvordan du udskifter PCV ventil på en saab
  hvordan man kan ændre en trækstangscylinder ende på en bil