hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en mazda 626

hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en mazda 626

Brændstoffilteret på Mazda 626 model biler er den vigtigste kilde til at rense brændstoffet , før den når indtagelsen på motoren . Gassen pumpes op fra benzintank og rejser gennem brændstofledninger under bilen . Gassen rejser derefter op til motorrummet og ind i brændstoffilteret . Da gassen kommer ind i brændstoffilteret , det rejser gennem en fibered filter , der vil fælde alle små partikler og urenheder fra gassen . Mazda 626 brændstoffiltre bør erstattes mellem 50. 000 og 75. 000 miles .

Du skal bruge:
3/8-inch drevet skralde
. 3/8-inch drev stikkontakter .
Små gas fange gryde .
Tænger .


1 .
Park Mazda 626 og åbne motorhjelmen . Gå til bagenden af bilen og tag gas hætten fra benzintanken . Dette vil fjerne det høje gastryk ud af brændstoffilteret .
2 .
Gå tilbage til fronten af bilen og kigger ned i førerens side motorrummet og find sølv runde brændstoffilter dunk . Der er en luftindtag, samling, der bliver nødt til at blive fjernet for at kunne nå brændstoffilter .
3 .
Skru de små bolte, der holder luftindtaget forsamling til føreren side af motorrummet . Træk luftindtag ud og sæt den til side .
4 .
Kig ned i førerens side motorrummet , og du kan nu se toppen af brændstoffilter . Skub en lille fangst gryde eller beholder under brændstoffilteret .
5 .
Find foråret klemmer , der holder den øverste og nederste brændstof linjer til brændstoffilter . Brug tang til at komprimere klemmer og skub klemmerne ned på brændstof linjer. Derefter trækkes brændstofledningerne ud brændstoffilteret , og lad dem hænge ned mod fangst gryden.
6 .
Træk brændstoffilteret ud af den fleksible bøjle og kassér gamle filter i fangst gryde. Sæt den nye brændstof filter i den fleksible beslag . Sørg for , at strømmen pilen på brændstoffilteret er rettet mod motoren .
7 .
Skub begge brændstofledninger på brændstoffilter havne . Der er en ophøjet rille på brændstoffilteret havne , der holder brændstofledninger på brændstoffilter . Skub brændstofledninger forbi dette område . Derefter trækkes fangst pan ud af motorrummet .
8 .
Fastgør luftindtaget forsamling og stram ned lille bolte med 3/8-inch drevet skralden og stikkontakter .

9 .
Skru tankdækslet tilbage på benzintanken . Krank motoren og inspicere det nye brændstoffilter med motoren i gang .
10 .
Sluk for motoren og luk hætten .

gode råd og advarsler


 • Mazda 626 brændstoffilteret er designet til at passe på ¨¦n måde . Installer det nye filter med strømmen pil på siden af filteret vender retning af motoren . Hvis filteret er monteret den forkerte vej , vil motoren ikke håndsving .
 • Hold alle åbne flammer væk fra gassen.
 • Bær beskyttelsesbriller når du arbejder omkring gas .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter en ventil pakning på en honda
  hvordan man kan ændre olie på en 2007 mazda tre 2.3l
  hvordan du installerer en lambdasonde på en Chevy S10 lastbil
  hvordan man kan finde en MAF -sensor
  hvordan du udskifter en forret til en 2003 toyota corolla
  hvordan man kan reparere en 2006 Chevy pioner check engine lyset
  hvordan du udskifter antennen på en 1994 Jeep Wrangler
  hvordan du fjerner rust skala autos
  hvordan man kan ændre olie i en 2005 CTS
  hvordan man kan ændre forlygter på en Ford Focus