hvordan man kan ændre radiator i en bil

hvordan man kan ændre radiator i en bil

Radiatoren i din bil er en vigtig del af kølesystemet . Monteret i fronten af bilen , hvor det er udsat for kold luft kommer ind gennem grillen , radiatoren afleder varme fra kølemidlet , der cirkulerer gennem motoren og sikre , at motoren ikke overophedes . Hvis radiatoren ikke på en bil , kan det resultere i en heftig reparation lovforslag . Kølesystemet komponenter bør inspiceres regelmæssigt og udskiftes , hvis nødvendigt , og dette omfatter radiatoren

Du skal bruge: .
Floor stikket .
2 bukke .
Socket sæt og skralden .
Skruetrækker .
Klude .
Affedtningsmiddel.
Frisk kølevæske .
Radiator .


1 .
Park bilen på en plan overflade . Sørg for, at motoren er kold . Fjern kølerdækslet . Løft forenden af køretøjet med en gulv jack og støtte det på bukke . Find bundproppen i bunden bag på radiatoren . Dette kan være en bolt , der er løsnet med en skruenøgle eller en petcock , der er slået med hånden eller med en tang . Placer en beholder under bundproppen . Løsne stikket og tøm kølevæsken ned i beholderen .
2 .
Fjern blæseren ligklæde . Dette vil blive afholdt på med bolte eller skruer på toppen , hvor det fæstner til radiator eller metalplade rundt om radiatoren . Fjern elektrisk blæser ( hvis køretøjet har en ) , hvis det begrænser adgangen til køleren . Elektriske ventilatorer er boltet og skruet på plads foran eller bag radiatoren . Ledningerne , der går til ventilatoren . Hvis bilen har en automatisk transmission , lokalisere og afbryde transmission afkøling linjer , der går til radiatoren . De vil blive på den ene eller den anden , nær bunden . Løsne og fjerne dem med en opblussen møtrik nøgle ( også kaldet en linje skruenøgle ) , som går videre rundt om bolten for at forhindre tømte den .
3 .
Løsn spændebånd , der holder kølerslanger til radiatoren foroven og forneden . Løsne klemmer med en skruetrækker eller en lille skruenøgle . Skub kølerslanger ud af radiatoren .
4 .
Bestem hvordan radiatoren er fastgjort til motorrummet . Der vil sandsynligvis blive bolte i bunden eller på begge sider af radiatoren , at bolten radiatoren til chassiset , rammen eller et kors medlem . Der kan også bare være et par klip på toppen , som holder det sted .
5 .
Fjern radiatoren fra motorrummet . Rengør området under radiator med affedter og en klud . Installer den nye radiator i samme retning som den gamle . Geninstaller bolte eller klip , der holder den på plads .
6 .
Undersøg kølerslanger . De bør være forholdsvis smidigt og ikke tørrede ud , revnet eller ødelagt på nogen måde. Udskift dem , hvis de ikke er i god form . Skub slangerne tilbage på radiatoren , og spænd spændebånd med skruetrækker eller skruenøglen . Tilslut transmission afkøling linjer og elektrisk ventilator ( hvis relevant ) , og geninstallere fan ligklæde .
7 .
Sørg for afløb stik strammet. Fyld køler og kølesystem med en 50/50 blanding af vand og frisk frostvæske . Sænk køretøjet tilbage til jorden . Start motoren og lad den tomgang , indtil termostaten åbner og kølemidlet cirkulerer gennem kølesystemet . Hold topping ud radiatoren , indtil det ikke vil have mere . Udskift kølerdækslet og opfyld kølervæske overløb tanken , hvis det er nødvendigt . Sluk motoren og kontroller for utætheder .


Relaterede artikler


Sådan foretages fejlfinding en 2002 Buick bil ikke vil starte
hvordan du installerer forlygter på en 2007 kobolt
DIY olieskift for en 2004 Ford Taurus
hvordan du installerer gummi ventildæksel pakninger
hvordan man kan teste 2002 Ford taurus lambdasonder
økologisk vs semi - metallic bremseklodser
2002 Acura TL : hvordan man kan klare en check engine lys
hvordan man kan ændre den bageste bremser på a 2005 4x4 Silverado
hvordan du tilføjer olie til gulv stik
bil maling job ideer