hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på en varm eller kold motor

hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på en varm eller kold motor

Den transmissionsolie fastholder optimale betingelser for videregivelse til at udføre korrekt . Hvis væsken er lav , vil transmissionen være i stand til at placere køretøjet i den korrekte gear til kørselsforhold . En varm motor (og dermed varm væske ) er den ideelle tilstand for at kontrollere væskestanden , dog kan du nødt til at tjekke det transmissionsolie niveau uden gavn af en varm motor . Den transmissionsolie oliepinden har måling vejledninger til at kontrollere væskestanden når motoren er kold .

Du skal bruge:
Håndklæde

varm motor


1
Kør bilen i 20 minutter eller mere . . Parkere køretøjet på en forholdsvis flad overflade , og drej motoren slukket .
2 .
Træk hætten udløseren under instrumentbrættet i førerens side af køretøjet for at åbne motorhjelmen . Gå til motorrummet .
3 .
Træk oliepinden for transmissionsolie . Placeringen af målepinden varierer lidt afhængigt af køretøjet . Det som regel er rød eller gul håndtag og er på bagsiden af motorrummet .
4 .
Tør oliepinden ren med det håndklæde og vende tilbage til sin plads . Fjern oliepinden og aflæse værdien repræsenteret ved væskestanden indikatoren på oliepinden .
5 .
Kig efter fire hakkene nær slutningen af oliepinden. De to hak tæt på håndtaget , eller højere på oliepinden , anvendes til aflæsning af transmissionsolie niveau , når motoren er varm . De to indhak , som er grupperet længere væk fra oliepinden håndtaget mod spidsen bruges , når du læser den væske niveauet, når motoren er kold .
6 .
Tjek oliepinden at sikre , at niveauet for overførsel væske mellem de to hak tættest på håndtaget . Hvis væskeniveauet er mellem de to hak tættest på håndtaget fremsendelse har en passende grad af transmissionsolie . Hvis væsken niveauet er under det område mellem de to hak tættest på håndtaget ( varm hak ) , mere transmissionsolie der er behov for .
7 .
Sæt oliepinden ned i sprækken og luk køretøjets hætte .

kold motor


1 .
Træk transmissionsolie oliepinden fra stikket på bagsiden af motorrummet . Tør stick ren med det håndklæde og returnere det til slot .
2 .
Træk oliepinden endnu en gang at læse værdien af væske i reservoiret. En læsning af væske i " kold " serien er i forhold til området mellem de to hak tættest på slutningen af oliepinden . Enhver læser i området mellem de to hak tættest på slutningen af oliepinden angiver et acceptabelt niveau af væske . Hvis væsken læsning ikke når mellemrummet mellem de nederste to hak ( tættere på slutningen af stokken ) ekstra væske bør tilføjes .
3 .
Sæt oliepinden og lukke bilens kalechen.

gode råd og advarsler


 • Nogle biler kræver, at motoren køre for at administrere en ordentlig test for en varm motor . Kontakt din køretøjets instruktionsbog at afgøre , om dit køretøj skal køre eller er kørt for nylig for præcis " hot motor " transmissionsolie aflæsninger .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre luftfilteret på en 2007 Toyota Camry
  hvordan du ændrer en EGR ventil på en 2001 Pontiac grand prix
  hvordan du udskifter passager vinduer
  hvordan man kan sætte olie i en AMC 304
  hvordan man kan male med Mirra Chrome
  Tecumseh fejlfinding
  Hvordan erstatter jeg en Serpentine bælte på en 1998 Ford kontur ?
  hvordan man kan ændre en forlygte på en 95 Ford pickup
  hvordan man kan ændre transmissionen filteret på en Ford Focus
  hvordan du udskifter olien panden pakningen på en 1999 neon