hvordan man kan teste 2002 Ford taurus lambdasonder

hvordan man kan teste 2002 Ford taurus lambdasonder

Udskiftning af en O2 eller ilt sensor i din Ford Taurus kan være en dyr reparation . Sensorerne er ikke svært at erstatte , men de tager lidt tid . I de fleste tilfælde vil en defekt sensor forårsage check engine lyset til at komme på og bilen kan køre ru , starter hårdt eller stall uden synlig grund . Sensoren kan testes med en digital multimeter , før du fjerner den fra bilen , så du kan afgøre, om det er den egentlige årsag til din motor elendighed

Du skal bruge: .
Digital multimeter

.
1 .
Åbn hætten af din Taurus og finde stikket fra O2 sensor til ledningsnettet . Sørg for, at den er tilgængelig , men ikke tage den endnu .
2 .
Start motoren i din Taurus og lad den køre indtil det er op til normal driftstemperatur. Sensoren skal nå 600 grader til at fungere ordentligt .
3 .
Tag ledningsnettet stikket fra sensoren og sæt den positive ledning fra et digitalt multimeter i stikket . Placer den negative ledning på et solidt grundlag og indstilles metret til DC spænding .
4 .
Overhold aflæsninger på måleren , da motoren kører . Læsningen skal skifte hurtigt mellem 400 og 500 millivolt DC hvis sensoren fungerer korrekt . Hvis det lyder nul eller ikke svinger , sensoren er defekt og skal udskiftes .


Relaterede artikler


Sådan nulstiller du en vedligeholdelse lampe på en Lexus ls430
hvordan man kan ændre en generator på en 1997 grand prix
hvordan man kan ændre olie på en Jeep Patriot
hvordan man kan slukke og skifte olie lyset i en 1999 Oldsmobile alero
hvordan man kan ændre bremselys på en Honda Civic
hvordan du fjerner forhandler klistermærker
hvordan man kan fastsætte baglygter på en 1989 Chevy lastbil
hvordan man får computeren koder for en Chevy venture
hvordan man kan ændre de brændstoffilter i en F250 diesel
Hvordan ændrer jeg tændrør i en 2005 Dodge Caravan ?