instruktioner om , hvordan du ændrer bremse hovedcylinder på en ’88 Honda Civic

instruktioner om , hvordan du ændrer bremse hovedcylinder på en ’88 Honda Civic

Udskiftning af hovedcylinder på en 1988 Honda Civic er ikke kompliceret , da det er placeret i motorrummet og monteret til el booster . Hovedcylinder distribuerer bremsevæske til bremserne , når pedalen trykkes ned . Bremsesystemet er et hydraulisk system, der bruger væske til at aktivere calipre . En dårlig hovedcylinderen vil miste bremsevæske og forårsage luft at komme ind i systemet , hvilket gør bilen svær at stoppe

Du skal bruge: .
Topnøgle
Socket sæt .
Nye o-ringe .
Ny hovedcylinder .
Line skruenøgle sæt .
Bremsevæske.
Plastrør .
Dræn gryde .

Udskiftning af Master Cylinder


1 .
Åbn hætten for adgang til motorrummet . Find den hovedcylinder på bagsiden af motorrummet på førersiden .
2 .
Afbryd de to bremserør at gå ind i hovedcylinderen med en linje skruenøgle . Sikre, at du har en gryde på plads til at fange bremsevæske siver ud .
3 .
Unbolt de to bolte på bagsiden af flasken med en topnøgle . Disse to bolte holde det tilsluttet strøm booster . Træk hovedcylinder væk fra magten booster og ud af motorrummet . Placer den gamle cylinder i et dræn gryde til at forhindre bremsevæske fra at gøre noget rod .
4 .
Bolt den nye hovedcylinder til magten booster med en topnøgle . Sikre både bolte er spændt .
5 .
Udskift O- ringene i bremsen linjer. O-ring vil blive placeret i fittings .
6 .
Skru bremserør på hovedcylinderen i hånden . Spænd dem med en linje skruenøgle til at sikre de linjer er sikre .
7 .
Åbn reservoiret i hånden . Fyld op til de udpegede niveau med bremsevæske . Niveauet vil være angivet på den side af hovedcylinder . Spænd hætten tilbage på hovedcylinderen .

Udluftning af Brakes


1 .
Bed en partner til at sidde i førersædet . Instruere ham til at starte bilen .
2 .
Find Udluftningsventilatoren på bagsiden venstre hjul af bilen . Den Udluftningsventilatoren vil blive placeret på toppen af bremsen forsamling .
3 .
Sæt en plastrør på toppen af Udluftningsventilatoren . Sikre den anden ende af røret er i et afløb gryde . Dette vil blive brugt til at fange eventuelle yderligere bremsevæske .
4 .
Løsn Udluftningsventilatoren med en 7 /16 " skruenøgle . Drej den mod uret en fuld tur til at løsne det, så luk ventil .
5 .
Instruer assistent til at trykke på bremsepedalen gentagne gange flere gange , og derefter holde pedalen nede . Lad assistent ved, at pedalen kan synke mod gulvet , men han må holde presset på pedalen . Åbn ventilen omkring en kvart omgang , så stram ventilen som bremsevæske stopper kommer ud af den linje . Når ventilen er lukket , fortæller assistenten til at frigive pedalen . Gentag denne proces flere gange, indtil luftboblerne ikke længere flyde ud med bremsevæske . Sørg for, at assistenten ved ikke at frigive pedalen , indtil fortalt .
6 .
overvågning af de bremsevæske i hovedcylinderen hele blødning processen , og fyld efter behov for at holde det fra få mere end halvt tomt . Fyld ikke forbi linje i siden af reservoiret .
7 .
Gentag blødningen procedure om de tre øvrige hjul . Bløder førersiden baghjulet , passagersiden forhjulet og føreren side hjulet .

gode råd og advarsler


 • Lad ikke hovedcylinderen gå tør i processen af blødning . Dette vil lade luft ind til bremserør og processen af blødning skal ske igen .
 • Lad ikke pedalen for at blive frigivet , mens Udluftningsventilatoren er åben . Dette vil suge luft tilbage i linjerne .
 • Udvis ekstrem forsigtighed , når du arbejder under bilen . Sørg for, at parkeringsbremsen er indstillet , og bilen er på en flad , jævn overflade .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner pletter fra bil stof
  hvordan man kan ændre kabinen luftfilteret i 2005 i en pilot
  hvordan man rent kedelig forlygte dækker på en 2003 Honda CRV
  hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på en varm eller kold motor
  hvordan man kan bore nummerplader
  hvordan man kan læse en ’94 Toyota pickup ’s check engine lyset
  hvad er gashåndtaget kropsfunktion ?
  hvordan du udskifter tændrør i en Saturn l - serien
  hvordan man kan tage ud forlygter på en Dakota
  hvordan du udskifter transmissionsolie i en Audi A4