hvad er symptomerne på en død forret magnetventil på en 1987 Jeep Wrangler ?

hvad er symptomerne på en død forret magnetventil på en 1987 Jeep Wrangler ?

En dårlig forret magnetventiler i din 1987 Jeep Wrangler vil forhindre dig i at bruge vognen, før starteren solenoide er udskiftet . Der er flere ligheder mellem et svigtende batteri og en nødlidende magnetventil , så at kunne bestemme de små forskelle vil hjælpe dig med at diagnosticere den virkelige problem .

Manglende Vend

Starter magnetventil er ansvarlig for at starteren med strøm nok til at vende gear sidder inde i starteren . Til gengæld vender redskabet, svinghjulet og motoren kommer til livet. Når en magnetventil helt mislykkes , vil motoren ikke gøre noget , når nøglen drejes . Hvis den idiot lys på instrumentbrættet svagt, og motoren ikke at vende , er batteriet blevet udelukket som synderen .

klikkende lyd

Ofte vil magnetventilen ikke helt mislykkes , og resultatet vil være flere klikke lyde . Motoren vil ikke vende om og vil ikke starte . Hvis fejlen er med batteriet , vil starteren kun klikke et par gange . Hvis det er starteren solenoide vil starteren løbende klikke , så længe du forsøger at starte motoren .

Langsom start

Hvis motoren vender langsomt er der en mulighed for, at starteren svigter . Hvis dette sker i samarbejde med forlygterne dæmpet , mens du forsøger at starte motoren , er det sandsynligt , at starteren går dårligt .


Relaterede artikler


hvordan du installerer sideskørter
hvordan man kan ændre transmissionsolie i et 2007 Nissan søgen
hvordan man kan klare FKS koder i en saab
hvordan man kan sætte olie i en AMC 304
instruktioner for et papir log maker
hvordan du fjerner en cd fra cd-afspilleren i et 2003 Avalon
hvordan man kan ændre tændrørskablerne i et 1995 Tacoma
hvad er formålet med motor mounts i en bil?
hvordan man kan ændre radiator i en bil
hvad er en rocker panel om en bil ?