hvordan du beskytter din bil batteri fra overopladning

hvordan du beskytter din bil batteri fra overopladning

En sund bilens batteri er afgørende for din bil starter og kører ordentligt . Dog kan en usund batteri bliver en mini-bombe i bilen . En eksploderende bilbatteri kan være farligt , fordi den syre , der er indeholdt i den kan forårsage alvorlige forbrændinger , mens fragmenter fra plasthus kan fungere som granatsplinter og sårer nogen i nærheden . En af de mest almindelige årsager til bilens batteri eksplosion er overopladning . Forhindre en bil batteri fra overopladning kræver omhu
1 .
Har din motor regelmæssigt serviceres for at sikre, at det fungerer effektivt . Funktionssvigt motorer lægge mere pres på et bilbatteri , og er mere tilbøjelige til at overprisen på batteriet, mens motoren kører .
2 .
Conduct et batteri belastning test på dit batteri hvert halve år til en år . Auto levering butikker ofte løber batteriet test gratis , og det kan fortælle dig , hvis batteriet er i god form , eller hvis det er mere sandsynligt at opleve problemer og være mere modtagelige for overprisen .
3 .
Brug en moderne batterioplader , hvis du har brug for at oplade batteriet . Nyere modeller vil slukke , før batteriet bliver overopladet mens de ældre modeller, der ikke kan have denne sikker vagt . Læs vejledningen til opladeren for at sikre, Opladeren har en afspærringsanordning system .
4 .
Brug korrekt procedure, når hoppe et bilbatteri . Det positive kabel skal knyttes til de gode batteriet og derefter døde batteriet . Det negative kabel skal derefter være knyttet til de gode batteriet , mens den anden ende fastgøres til bilen rammen af bilen med den døde batteriet . Lad aldrig klemmer røre ved hinanden og aldrig tilslutte en positiv terminal til en negativ terminal .

gode råd og advarsler


 • Eear briller og handsker , når du arbejder omkring bilen batterier til mindske risikoen for kvæstelser i tilfælde af batteriet eksplosion .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en Serpentine bælte til en 1989 Chevrolet berømthed
  hvordan man kan erstatte en lyddæmper rem
  hvordan du installerer chevy tændrørskablerne
  Sådan nulstiller du en vedligeholdelse lampe på en Lexus ls430
  hvordan du fjerner oxidering fra en bil hætte
  hvordan du installerer en 240SX termostat
  hvordan man kan rense en motor & en motorrummet på en 1988 Mustang
  hvordan man laver et skift knop
  hvordan man kan ændre bremserne på en 1999 Chevrolet Blazer
  nødvendige redskaber til at ændre en Serpentine bælte