hvordan du foretager fejlfinding bil kassettebåndoptagere

hvordan du foretager fejlfinding bil kassettebåndoptagere

Kassettebåndoptagere var stadig ved at blive installeret i biler indtil for ganske nylig , på trods af spredning af compact discs ( cd'er ) og solid-state musikafspillere som iPods og MP3- afspillere . Sjovt nok, kan kassetten spiller stadig være særdeles funktionel --- ikke til anvendelse af den nu-forældede kassette , men som en adapter , der giver mulighed for bilens lydsystem til at acceptere input fra en 3,5 mm stik til hovedtelefoner almindeligt forekommende på . iPods og MP3 -afspillere

Du skal bruge: .
Cassette adapter med 3
5mm hovedtelefonstik .
Head renere kassette kit .


1 .
Rengør tape hoveder med tape hovedet renere kassetten , hvis lyden bliver mudret . Tilføj det medfølgende alkohol til de rensekassetten hvor mærket ( se efter en pin hul i skallen ) , og drop en lille mængde på svamp der . Indsæt rensebånd i kassetten slot og køre det i et par minutter .
2 .
Skru ned for lyden , hvis lydkvaliteten er forvrænget . Du kan skrue ned på musikafspilleren enheden , eller på bilen kassettebåndoptageren . Under alle omstændigheder bør hver volumen indstilling ikke være over 80 procent for at undgå klipning og fordrejning .
3 .
Flyt fader holdning til centrum , hvis lyden er helt over til den ene side af bilen. Center alle indstillinger som bas og diskant på bilen kassetteafspiller at få de reneste signal fra musikafspilleren .
4 .
Udskift kassetten adapteren , hvis du hører lyden klik jævne mellemrum. Kassetten Adapteren er en analog , fysisk enhed, og er udsat for slid og i sidste ende vil mislykkes .
5 .
Udskift alle musicassettes , der ikke vil spille på alle før de i sidste ende marmelade dækket . Trække fastklemte kassetter ud af dækket med fingrene kan forårsage permanente skader på dækket .


Relaterede artikler


hvordan man kan slukke check engine lyset på en passat
hvordan du udskifter en Ford varevogn motor mount
instruktioner for at fjerne en benzintank
hvordan du fjerner permanent markør fra bil maling
definition af udstødningsgas
hvordan man kan ændre en PCV ventil i en 3,4 liters Chevy
hvordan du fjerner spolen pack på en mkv
værktøjer til tuning karburatorer
hvordan man kan tage ud af døren støbning fra min hd chevrolet 2500
hvordan man kan slukke en check engine lys i en Toyota Camry