hvordan du udfører en lækage ned test på en stor blok Chevy motor

hvordan du udfører en lækage ned test på en stor blok Chevy motor

At vurdere tilstanden af ringene , stempler , ventiler og hoved pakninger i en motor kan bestemme dens generelle tilstand . Hvor godt disse dele producere og vedligeholde cylinder pres kan angive , om de er blevet alt for slidte , eller hvis dele har slået fejl, og kræve udskiftning . Selv om tidskrævende , er en utæthed nede test den bedste måde at udføre denne form for vurdering på en stor blok Chevy samt eventuelle bilmotor

Du skal bruge: .
Topnøgle og stikkontakter
Breaker bar .
Leak ned tester og adaptere .
Kompressor.


1 .
Start motoren og lad den køre i fem minutter for at varme det op og giver alle de interne dele til at nå driftstemperatur til at producere mest præcise lækage ned læsning .
2 .
Fjern alle tændrørene fra motoren ved hjælp af en topnøgle og tændrørshylstre .
3 .

Bring cylinderen , der skal testes op til topstilling ved hjælp af en afbryder bar med en sokkel til at dreje krumtappen remskive og flytte stemplet op i sin flaske. Stemplet er i topstilling , når den stopper bevæger sig op og bare begynder at bevæge sig nedad , og begge ventiler er lukkede .
4 .
Find den relevante størrelse tændrøret adapter , og fastgør den til test slangen på lækage ned testeren . Skru adapteren i tændrørshullet . Fastgør kompressoren slangen ind i metallet kompressoren slange montering på lække ned testeren og sæt venstre hånd lække ned manometer til 100 psi .
5 .
Overhold læser på højre hånd måle af udslippet ned testeren . Læsningen vil angive, hvor meget pres lækage forekommer i cylinderen . Hvis måleren læser 90 psi , det betyder , at flasken er ved at miste 10 procent af sit pres , 80 psi indikerer en 20 procent tab , og så videre til forskellige behandlinger .
6 .
Bestem Hvis der er store tryktab er til stede ved at observere lække ned læsning og noterer , hvis den overstiger et maksimum på 15 procent . Hvis luft høres hvislende fra udstødningen , indikerer dette et utæt udstødning ventil . Hvis luften er hørt der kommer ud af indsugningsmanifold , dette betyder, at du har en utæt indtag ventil . Hvis der er bobler ses, når kølerdækslet fjernes , en utæt toppakning er til stede . Air hørt fra oliepåfyldningsdækslet eller oliepinden tube angiver slidte eller defekte ringe eller en defekt stempel .

gode råd og advarsler


 • Sørg for kompressoren du bruger, er kan skabe mindst 100 psi af lufttrykket .
 • presse flasker på en motor med en kompressor , kan bevirke, at motoren til at rotere . Hold hænder og løst tøj væk fra motoren , når du udfører en lækage ned test .


 • Relaterede artikler


  typer af cv samlinger
  hvordan man beregner gallon i timen
  Sådan nulstiller du en Honda Accord SRS lys
  hvordan man kan klare tjenesten motoren advarsel på en 2005 Acura
  hvordan du indstiller tændingen på en 351 cleveland
  New York State bilsynsvirksomhed love
  hvordan du udskifter tændrør på en 2002 Jaguar
  hvordan du fjerner en vej glide front fairing
  hvordan man kan ændre olie i en 2005 CTS
  hvordan du tilføjer transmissionsolie til en Dodge Caravan