hvordan du udskifter bremse sko på en 2000 Dodge Neon

hvordan du udskifter bremse sko på en 2000 Dodge Neon

Tromlebremser virker ved at skubbe et par bremse " sko " mod indersiden af en rund tromle . Dette skaber friktion , en opbremsning af bilen . Til sidst , skoene slidt og skal udskiftes . Processen er vanskelig , men med koncentration alle kan trække det ud . Forventer, at din første hjul til at tage et par timer . Når du får hænge af det , kan et par sko skal erstattes i en halv time eller mindre

Du skal bruge: .
Lug skruenøgle
. Jack .
Tire blokke .
Jack stå .
Skruetrækker .
Justering af bremser værktøj ( ekstraudstyr) .
Topnøgle og stikkontakter .
Bremsesystem renere .
Needle-næse tænger .
Hjulleje fedt .


1 .
Løsn lug nødder på baghjulet med lug skruenøgle . Må ikke fjerne dem helt .
2 .
Sæt stikket foran hjulet , foring rillen op med den nederste kant af kroppen panelet. En lille rejste linje er støbt ind i panelet . Det er sikkert at stikket overalt bag linjen . Se din Neon 's ejermanual for en illustration af stikket point .
3 .
Hæv donkraften , indtil den løfter dækket fra jorden . For at få ekstra sikkerhed . placere blokke i foran dækkene , og sænk bilen på en donkraft stå .
4
Tag lug nødder og hjul .
5 .
Tag bremsetromlen . Dette er den store metal hub knyttet til lugs , og ofte har en rusten uden kant . Du skal blot skubbe aftræks .
Hvis tromlen ikke vil glide eller dreje , er skoene fast imod det . Sørg for , at parkeringsbremsen er slukket . Hvis bremsen er slået fra , kan sko være trukket ved at justere en stjerne skrue . Denne er tilgængelig via en gummi-sat hul på bagsiden af bremsen forsamling . Indsæt en flad skruetrækker eller justering af bremser værktøjet ind i hullet og føler for en ridged møtrik . Rotere det ved at trykke på kamme med værktøjet . Det bør kun være i stand til at rotere i en retning .
6 .
Fjern hub og forsynet samling . Lirke ud navkapsler med en skruetrækker . Brug en topnøgle til at fjerne møtrikken under hatten , og skub derefter ud i hele forsamlingen . Vær sikker på at placere det et sted ren for at forhindre støv og snavs fra at komme ind i din lejer .
7 .
Vask bremsen forsamling grundigt ved at følge vejledningen på dåse spray .
8 .
Sno bevarer benene på hold -down fjedre halvfems grader . Det hold -down fjedre er tynde rektangulære stykker af en lys-farvet metal . Der er én på hver side af samlingen . Fjern hold -down fjedre når benene er snoet af vejen .
9 .
Træk en bremse sko væk fra cylinderen at frigive nogle af spændingen på fjederen . Cylinderen er på toppen af enheden.
10 .
Fjern selv-justering forår med nål-næse tænger . Fjederen er lille og løber vertikalt til en løftestang , der strækker sig fra bremsebakken til stjernen foråret . Tag selv- justering løftestang .
11 .
frigør den øverste foråret . Brug nålen -næse tænger hvis det er nødvendigt . Dette fjerner pres fra toppen af sko , så du kan fjerne den selv-justering fra mellem dem .
12 .
Fjern den nederste foråret .
13 .

afhægte parkeringsbremsen arm fra bremsebakken . Dette er grebet knyttet til bremsebakken og håndbremsen kablet . En lille E-klip holder det på plads , fjerne det med en lille skruetrækker
14
Tag parkeringsbremsen kablet ved hjælp af nåle- spidstang til at lindre spændinger fra kablet . ærme .
15 .
Fjern både sko fra bremsen forsamlingen .
16 .
Sæt parkeringsbremsen armen til nye sko ved hjælp af E-klip og placer sko på plads i forsamlingen .
17 .
Installer den nye hold -down forår og sno pin 90 grader for at holde det på plads . Nye hold -down fjedre bør komme med din bremse sko .
18 .
Slut lavere foråret til både sko , derefter flytte den anden sko cirka på plads. Fastgør den øverste foråret og erstatte den selv- justering og finjustere placeringen .
19 .
Bekræft , at både sko tryk mod flasken øverst forsamlingen .

20 .
Sæt den anden hold -down forår og sno pin 90 grader . Geninstallere selv-justering løftestang og foråret .
21 .
Sæt hub og forsynet samling . Skub navet og er forsynet med plads , og pels spindel med en lille mængde hjul lejefedt . Fastgør og spænd møtrikken fjernet tidligere . Sæt dækslet tilbage på plads .
22 .
Skub tromlen og hjulet på navet . Fastgør lugnuts og sænk bilen . Stram lugnuts fuldt ud.
23 .
Pump bremserne flere gange , så gør flere frem og bak stopper . Dette vil få selvstændige justering til korrekt tune bremserne .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har problemer med at fjerne en bremsetromlen og kan ikke finde ud af , hvordan at justere stjernen skruen , kan du prøve at skifte til den anden hjulet . Når det er åbent , vil du kunne se præcis , hvordan skruen er placeret , hvilket gør det lettere at gøre de blinde justering .
 • Må ikke få nogen fedt på indersiden af tromlen eller puder af skoene . Hvis du gør det, bruger bremsesystem renere at fjerne det .
 • altid ændre begge par sko på samme tid . Hvis du ikke gør det, vil det medføre en ujævn bremsning , hvilket kan give problemer i tilfælde af nødstop .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre en hytte filter på en 2007 Sentra
  hvordan du udskifter brændstoffilteret på en 2002 Pontiac grand prix
  hvordan man kan tage ud af døren støbning fra min hd chevrolet 2500
  hvordan man finder en motor kode på en 2006 Chevy diesel
  hvordan du udskifter tændrørene i en Acura legende 1993
  hvordan man justerer blandingen på en carter AFB
  hvordan man kan ændre Serpentine bælte på en 1997 Aurora
  gør det selv vejledning til bilbetræk
  blinklyset pære udskiftning instruktioner
  hvordan man kan ændre den forreste bremser på en 1996 Dodge Avenger