hvordan du udskifter den forreste bremseklodser i en 98-02 Accord Coupe

hvordan du udskifter den forreste bremseklodser i en 98-02 Accord Coupe

De 1998-2002 Honda Accord bruger skivebremser på begge front sider . Skivebremser er to bremseklodser på hver side af bremserotortemperatur og ligger inde i Bremsekaliber . Caliper igen er monteret på toppen af bremserotortemperatur . Rotoren er en rund metalskive , at bremseklodserne grab til at stoppe Honda . Rotorerne skal kontrolleres for skader , når du har fjernet calipre og skal udskiftes , hvis en skade er til stede

Du skal bruge: .
Lug skruenøgle
. Jack .
Jack står .
Ratchet .
5/16-inch stik .
Bremse renere .
Udskiftning bremseklodser .
Drejningsmoment wrech .


1 .
Løsn Honda Accord 's slæbe nødder på begge fordæk bruger lug skruenøgle . Løft forenden med donkraften og sænk forenden på bukke . Fjern begge fordæk ved at trække dem ud af rammen og sæt dæk til side .
2 .
Løsn de to bevarer møtrikker på bagsiden venstre og højre side af hver bremse caliper bruge skralden og 5/16-inch stik . Træk begge kaliper ud rotoren og inspicere rotorer for eventuelle skader .
3 .
Træk bremseklodserne fra calipre bruge dine hænder . Spray bremsen renere over hele overfladen af caliper og tillader alle snavs og affald til at komme ud . Tillad bremsen renere at fordampe og derefter skubbe stemplet på indersiden af caliper tilbage i kaliberen ved brug af skralden håndtag .
4 .
Skub den nye bremseklodser i kaliberen , så metallet klip ansigtet væk fra indersiden af caliper og puder står over for hinanden på indersiden af calipre . Placer caliper tilbage på toppen af rotoren og spænd fastholde boltene til 43,7 ft-lbs . ved hjælp af momentnøgle .
5 .
Udskift dæk til foraksler og erstatte den lug nødder til dækkene . Brug donkraften , hæve den forreste ende , fjern bukke og sænk Accord til jorden . Spænd lug nødder til 70,7 ft-lbs . ved hjælp af momentnøgle .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre generator på en Dodge 2500 diesel
hvordan man kan ændre bremseklodser på en 1990 Ford Ranger 2.9l
hvordan man beregner spændinger i en drivrem i teknik mekanik
hvordan man kan ændre et 2007 GMC dieselbrændstof filter
hvordan du fjerner kaffe pletter fra en auto interiør
hvordan du udskifter brændstoffilteret i en Duramax
hvordan du udskifter et brændstof filter på en 2003 Yukon
Sådan nulstiller du hastighedssensoren på en 2003 Dodge Ram
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 1990 Ford Ranger
hvordan man åbner en Ford Taurus bil hætte