hvordan man justerer generator bæltet i en 1997 neon

hvordan man justerer generator bæltet i en 1997 neon

Generatoren remspænding er vigtigt og bør kontrolleres regelmæssigt , da bælter vil strække som de slides . En løs rem kan give generatoren til at glide og spin for langsomt , hvilket medfører lav spænding i hele det elektriske system . Hvis selen er for stram , kan bryde , så du sidder på den side af vejen venter på en kranvogn . Juster bæltet efter behov og erstatte det , hvis der er nogen tegn på unormalt slid eller skade på bæltet

Du skal bruge:
Socket sæt
. Ratchet .


1 .
Åbn hætten af din ྜྷ Neon og find generatoren på passagersiden af motoren . Hvis bæltet er løst , skal du løsne låsning og pivot bolte , før du kan stramme den . Låsebolten er placeret øverst på generatoren , og drejetappen er i bunden .
2 .
Løsn bolten med en sokkel og skralde , men ikke fjerne den igen fra beslaget . Løsne drejetappen i bunden af generatoren med en sokkel og skralde . Igen , du ikke fjerne det fra holderen.
3 .
Find bælte tilpasning bolt for enden af generatoren beslaget . Det er nær toppen af beslaget vender mod passagersiden af bilen . Drej bolten med uret for at stramme bæltet eller mod uret for at løsne det .
4 .
Tryk ned på toppen af selen i rummet mellem generatoren og vandpumpe rullen . Båndet skal aflede 1 /8 tomme til 1 /4 tommer . Hvis det afbøjer mere end det , spænde den, indtil den er inden for rækkevidde . Hvis det er for stramt , løsne den for at tillade en korrekt udbøjning . En bælte , der er for stramt vil bære hurtigt og muligvis ikke uventet .
5 .
Stram drejetappen med en sokkel og skralde , derefter flytte op til bolten og stram den . Dette låser ned generatoren .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre en brændstoffilter F150
hvad er vedligeholdelse af en 2004 Toyota Tacoma v6 ?
hvordan man kan læse koden fra check engine lyset på en 1993 Buick
hvordan du fjerner hovedet belysningsartikel på en Toyota Previa
instruktioner for at fjerne en benzintank
hvordan man rent silicone fedt
hvordan man kan polere en aluminium motorcykel krumtaphus
gastank installation
billigste måde at købe store dæk
hvordan man kan skifte batteri i en Chrysler 300M