hvordan man justerer tomgang skruen på en ’94 eller ’95 Mustang

hvordan man justerer tomgang skruen på en ’94 eller ’95 Mustang

Motoren i en 1994 eller 1995 Ford Mustang har en ledig skruen på gashåndtaget kroppen , der justerer hvor højt eller lavt motoren tomgang . Dette kan være praktisk for fin- tuning din tomgang , især hvis det er tomgang lavere eller højere end producenten anbefaler . Det er også godt , hvis du foretrækker din tomgang højere eller lavere end fabrikken gerne , for personlig præference . Heldigvis er dette en grundlæggende opgave , og kan gøres på blot et par minutter med hjælp fra en ven

Du skal bruge: .
flad skruetrækker


1 .
Pop hætten og find den ledige skruen på højre side af gas kroppen , lige over gasoverføring . Har din assistent starte bilen og sidde i førersædet med transmissionen i neutral eller park , afhængigt af om du har en manuel eller automatisk transmission .
2 .
Drej den inaktive skruen på gashåndtaget kroppen til højre for at skrue op for tomgang , eller til venstre for at sænke det . Har din assistent kalde de RPM'er der er anført på skalaen klynge, fordi du justerer tomgang op eller ned til din præference , eller til mellem 500 og 600 omdrejninger , hvilket er , hvad producenten anbefaler .
3 .
Sluk bilen , når tomgang er , hvor du ønsker det . Kør bilen for 100 miles , så computeren kan lære de justerede tomgangshastighed , så gentag processen om nødvendigt .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre en baglygte pære på en 96 Toyota Camry
hvordan du udskifter et brændstof filter på en 1992 Chevy Beretta
hvordan man kan ændre et brændstof filter til en Kia Sedona
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på en varm eller kold motor
hvordan man kan ændre transmissionsolie i et 2003 Jetta GLS
metal polering værktøjer
hvordan man rent brugerdefinerede hjul
hvordan du justerer spændingen på en Serpentine bælte i en Chevy 4,3 motor
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 4- cylindret ’98 Camry
hvordan du tilføjer servostyring væske til et 2002 Park Avenue