hvordan man kan ændre bremseklodser på en 2004 Jetta

hvordan man kan ændre bremseklodser på en 2004 Jetta

I 2004 Jetta tilhører den fjerde generation af denne sedan , der er lavet af tyske producent Volkswagen . Det Jetta er en meget populær bil i det nordamerikanske marked , både som en ny bil og en pre-ejede køretøjet , takket være sin kombination af smukke design og høj kvalitet engineering . Del af en Jetta 's rutinemæssig vedligeholdelse klarer bremseklods ændringer . Dette kan gøres ved en professionel mekaniker , eller som ejeren med de rigtige redskaber og fremgangsmåde

Du skal bruge: .
Floor jack
Jack står .
Socket sæt og skralden .
Skruetrækker .
Tænger .
Nye bremseklodser .
Bremse renere .
Bremsevæske.


1 .
Park køretøjet på et niveau , godt oplyst overflade . Løsn hjulets lug bolte og hæve køretøjet med en gulv jack , sænke den sikkert på bukke . Fjern lug bolte og hjulene og sæt hjul til side .
2 .
Fjern den store forår klip på ydersiden af caliper med en tang . Afbryd bremse slid sensor, der går til en af de puder . Fjern plastik hætter på caliper bolte ( på toppen og bunden af bagsiden af kaliberen ) ved nysgerrige dem ud med en skruetrækker .
3 .
Fjern caliper boltene ved at placere en open -ended skruenøgle på låsemøtrikken og et stik på bolten og dreje mod uret . Skub caliper fra rotoren . Bind caliper til chassiset eller suspendere den med en lynlås-tie eller wire , så der er ingen vægt på bremsen linje .
4 .
Fjern de gamle bremseklodser fra caliper og fra kaliberen luftfartsselskabet . Spray bremse renere på bremsen caliper , rotor og nærliggende dele . Tør det hele ned med en ren klud . Skru låget til bremse caliper reservoiret . Fjerne nogle af de bremsevæske med en sprøjte , så væsken ikke overflow, når stemplerne er komprimeret til kaliberen.
5 .
Placer en pude af en C-klemme på stemplerne og den anden pad på den ydre del af kaliberen . Komprimere stemplet for at gøre plads til de nye puder , som vil have mere materiale om dem, og derfor vil være tykkere .
6 .
Installer den nye bremseklodser . Et installerer i stemplerne med en fjeder på bagsiden af puden og den anden installeres på kaliberen beslaget . Skub caliper over rotoren og installere caliper bolte . Geninstallere fjederklemmen på caliper og sætte bremsen Slidsensorering ledning ind i det nye puden .
7 .
Gentag ovenstående trin på den anden hjørner af køretøjet . Proceduren er den samme , med undtagelse af stemplerne på den bageste calipre . Til at komprimere disse , skal du bruge den specielle caliper værktøj , som er tilgængelig online eller på auto dele detailhandlere. Værktøjet har en vedhæftet fil , der passer ind i stemplet . Værktøjet derefter vender og komprimerer stemplet i kaliberen .
8 .
Fyld bremsevæskebeholderen med frisk bremsevæske . Installer låget . Pump bremsepedalen , indtil den føles fast . Geninstallere hjulene og nedre køretøjet til jorden .


Relaterede artikler


hvordan man kan lede efter karosseridele
hvordan man kan kontrollere kølemiddel i et 2003 Honda CRV
fjernelse af 2001 forstæder bag kabinen luftfiltre
hvordan du udskifter brændstoffilteret i Saturn Vue
hvordan man bruger en del blaster med bagepulver i stedet for sand
hvordan man kan fjerne vand pletter på en bilrude
hvordan du udskifter bremseklodserne på venstre & højre side
marine batteri vs bilbatteri
hvordan du udskifter chok på en 1998 Dodge lastbil
hvordan du fjerner auto radioer