hvordan man kan ændre brændstoffilteret af en 1994 volvo 850

hvordan man kan ændre brændstoffilteret af en 1994 volvo 850

Brændstoffilteret på 1994 Volvo 850 er den eneste komponent, der er designet til at holde snavs og partikler fra at komme ind i indsprøjtningsdyser . Når vragrester eller små partikler komme ind i dyser , kan de forårsage injektorerne at tilstoppes . Da brændstoffet pumpes ud af den gas, tank ved brændstofpumpen , den bevæger sig ind i og gennem beholderen brændstoffilter . Den inderste del af brændstoffilteret vil fange snavs og partikler og holde dem fra at komme ind i indsprøjtningsdyser og motoren

Du skal bruge:
Jack .
Jack stå .
Drypbakken .
Ren klud .
Skruenøgle .


1 .
Park i 1994 Volvo 850 i et ventileret område , så gassen dampe kan slippe ud .
2 .

Gå tilbage til den bageste del af 1994 Volvo 850 og fjern tankdækslet .
3 .
Jack op bag passagersiden af Volvo og placere en donkraft stå under bagsæde side jacking punkt foran i passagersiden bageste dæk . Derefter sænkes Volvo på stikket stå og lade stik i oprejst position under bilen .
4 .
kravle ind under den bageste passagersiden af Volvo og find brændstoffilteret . Brændstoffilteret er inde i rammen jernbane nær den bageste passagersiden hjul godt . Placer drypbakken nedenunder brændstoffilteret .
5 .
Fjern brændstofledninger fra begge brændstoffilter porte ved at komprimere enderne af brændstof linjer med din hånd og en ren klud . Derefter drejes brændstofledningerne mod uret for at løsne ende af linjerne fra havnene . Træk brændstofledninger direkte fra brændstoffilteret havne og placere dem , så at de hænger ned mod drypbakken .
6 .
Afmonter brændstoffilteret beslaget bolt med skruenøgle . Hold derefter beslaget over med den ene hånd og træk brændstoffilteret ud med den anden hånd .
7 .
Skub den nye brændstof filter i holderen , mens du holder beslaget over med dine andre hånden. Vær sikker på , at flowet pilen på siden af filteret vender i retning af motoren . Hvis ikke , vil brændstoffilteret skal installeres tilbage .
8 .
Skub brændstofledninger direkte på brændstoffilteret porte, indtil enderne af brændstofledninger låse på brændstoffilteret havne . Træk derefter tilbage på linjerne bare for at sikre , at de er fastgjort til brændstoffilteret .
9 .
Træk drypbakken ud fra under bilen og skrue tankdækslet på igen. Jack bag passagersiden af bilen tilbage op og fjern stikket stå . Sænk Volvo tilbage til jorden .
10 .
Crank fra 1994 Volvo 850 og inspicere det nye brændstof filter for lækager . Derefter lukke motoren slukket .

gode råd og advarsler


 • brændstoffilteret for 1994 Volvo 850 kan købes på de fleste Bilreservedelsforretninger .
 • Aldrig røg rundt gas .
 • altid bære beskyttende briller omkring enhver form for brændstof .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter ilt sensorer i et 1995 Nissan lastbil
  hvordan man kan rense en EGR ventil på en Ford Ranger
  hvordan man kan ændre en Concorde termostat
  hvordan du fjerner tændingslåsen fra en 2002 Kia Rio
  hvordan man kan erstatte en 91 toyota 3,0 starteren
  hvordan du udskifter et 1995 Chevy 2500 tromlebremse
  hvordan man kan måle bilens dæk størrelser
  hvordan du vælger den rigtige bil batteri til en Subaru
  hvordan man kan ændre kabinen filteret på et 1995 VW Passat
  hvordan du installerer kvartal panelet i en 1990-1993 overenskomst