hvordan man kan ændre transmissionen olien i en Honda Accord

hvordan man kan ændre transmissionen olien i en Honda Accord

Du bør ændre transmissionsolie i din Honda Accord i overensstemmelse med anbefalingerne i din instruktionsbog . Transmissionen Filteret skal udskiftes på samme tid , at du ændrer væsken . Hertil kommer, at ændre væske og filteret , skal du rense magneterne inde i transmissionen , at gribe de fleste af de metal afskrab , der opstår i transmissionen at holde dem i god stand

Du skal bruge: .
Floor jack .
2 bukke .
Dræn gryde.
Ratchet sæt .
Udskiftning transmission filter .
Momentnøgle .
Tragt.
Transmissionsolie .
Instruktionsbogen.


1 .
Start motoren af Honda Accord og lad motoren til at køre i fem minutter for at varme den transmissionsolie . Løft forenden af bilen den ene side af gangen ved hjælp af gulvet Jack og resten forenden på et par bukke .
2 .
Skub under Accord på ryggen og bringe afløbet gryde med dig . Som du kigger op i bunden af transmissionen , skal du placere afløbet panden under pladsen metalpladen i midten af transmissionen . Pladen har bolte rundt om hele kanten og er i et almindeligt syn .
3 .
Fjern boltene fra omkring kanten af pladen ved hjælp af skralde sæt . Som du fjerner de bolte , vil transmissionsolie begynde at dræne . Tillad væsken løbe , og derefter fjerne alle de bolte og helt fjerne pladen fra bunden af videregivelsen.
4 .
nå ind i transmissionen og drej filtret ud væske pumpen ved hjælp af din hånd . Udskift filteret med det nye filter og drej det nye filter , indtil det er lunt og fastgjort til transmissionen. Fjern de fire magneter fra indersiden af transmissionen så godt. Magneterne vil blive placeret på hver side af transmissionen væggen .
5 .
Rens alle fire magneter hjælp af de transmissionssystemer magnet renere og erstatte magneter på indersiden af transmission på det samme sted hvorfra du har fjernet dem . Udskift pladen til bunden af transmissions-og erstatte bolte til pladen . Spænd boltene til 80 ft-lbs . eller højere , afhængigt af din model specifikationer , ved hjælp af momentnøgle .
6 .
Tag afløb gryden fra under transmission og komme ud fra under Accord . Brug donkraften , forenden hæve og fjern bukke én ad gangen . Sænk den forreste ende til jorden . Åbn hætten og fjerne de røde målepinden fra motoren . Sæt tragten ind i hullet , hvor oliepinden var . Hæld den anbefalede type og mængde af transmissionsolie i tragten . Fjern tragten , erstatte oliepinden og luk hætten .

gode råd og advarsler


 • type og mængde af transmissionsolie skal være specifik for din Honda Accord model . Disse oplysninger vil blive inde i instruktionsbogen.


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter tændrørene i en alero
  bil skimmel fjernelse tips
  hvordan du tilføjer servostyring væske til et 2002 Park Avenue
  hvordan man kan ændre kabinen luftfilteret på en 2002 Toyota Prius
  ford fokus: hvordan man erstatter den automatiske transmission filter
  hvad betyder en belastning af SL på en lastbil dæk betyde ?
  instrument cluster-strategi
  hvordan man kan ændre luftfilteret på en 2000 Jeep Cherokee
  hvordan man kan ændre skive bremseklodser på en 1999 Dodge Stratus
  hvordan du udskifter forlygte pærer på en Subaru