instruktioner til hvordan du ændrer bremseklodser

instruktioner til hvordan du ændrer bremseklodser

Sammen med olieskift og tune-ups , regelmæssige bremseklodser ændringer er en kendsgerning eje en bil. Puderne på din bil skal undersøges regelmæssigt og udskiftes , hvis nødvendigt . Installation af bremseklodser på de fleste køretøjer er en relativ enkel opgave , der kan gøres af en professionel mekaniker eller af ejeren . Ændring af bremseklodser kan gøres på et par timer eller derunder med de rigtige redskaber og fremgangsmåde

Du skal bruge: .
Floor jack
Jack står .
Socket sæt og skralden .
Bremse renere .
Klude .
Skruetrækker .
Tænger .
Bremseklodser .
Bremsevæske.


1 .
Park køretøjet på en plan overflade i et godt oplyst område . Løsne lug nødder , der holder hjulene fast på køretøjet . Brug et gulv jack til løft forsigtigt køretøjet og sænke den ned bukke . Fjern lug nødder og hjulene og satte hjulene af vejen .
2 .
Brug bremsen renere og en klud til at rense caliper , rotoren og den nærliggende dele , så de er fri for olie , snavs og rester .
3 .
Fjern større forår klip på ydersiden af caliper hvis caliper bruger et . Brug en skruetrækker eller en tang til at lirke det ud .
4 .
Fjern bremsen føleren linje, hvis der er én . Ældre biler vil sandsynligvis ikke have en bremse slid sensor . Find de bolte, der fastgør caliper til suspensionen oprejst eller caliper beslaget på nyere biler . Hvis der er plastik dækker over boltene , skal du fjerne dem ved at nysgerrige dem ud med en skruetrækker .
5 .
Fjern boltene med de relevante stik og en skralde . Størrelsen vil variere afhængigt af bilen . Skub caliper ud af rotoren. Støtte til caliper med et stykke ledning bundet til suspensionen , mens du arbejder , så bremsen linje er ikke beskadiget .
6 .
Fjern de gamle bremseklodser fra caliper og fra bremsen caliper luftfartsselskab. På nogle modeller , vil begge puder være indeholdt i kaliberen og er simpelthen trækkes ud . På andre modeller ydre bremseklodser kan være installeret på caliper luftfartsselskab på den side af rotoren vender væk fra hjulet godt . Blot fjerne puden fra caliper luftfartsselskabet .
7 .
Komprimer stemplet i kaliberen , hvis der ikke er nok plads til de nye puder . Placere en pude af en C-klemme på stemplerne og den anden på den ydre del af caliper og komprimere den klemme , så stemplet er trukket ind i caliper at gøre plads til de nye puder , som vil have mere materiale om dem .
8 .
Installer den nye bremseklodser i den rigtige retning . Sikre, at de installeres på samme måde som de gamle var . Skub caliper over rotoren . Installer og spænd caliper bolte . Geninstaller bremseklods fjederklemmen på caliper med en tang . Installer linjen til bremse slid sensoren. Gentag ovenstående trin for de resterende tre hjørner af bilen .
9 .
Træk den bageste caliper stemplerne på nogle modeller som VW og Audi med en speciel caliper værktøj . Værktøjet passer ind i små fordybninger i stemplet og sving og trækker den ind i kaliberen . Udskift hjul og lug nødder og sænke bilen til jorden . Kontroller, at bremsevæskebeholderen er fuld , og derefter pumpe bremserne , så pedalen føles fast igen .

gode råd og advarsler


 • aldrig understøtte køretøjet med kun gulvet stikket .
 • Hvis du ikke er sikker på , at du kan ændre puder på din bil rigtigt dette er et job, der bør overlades til de professionelle .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner en gammel dæk fra en allum fælg
  hvordan du fjerner dør hængsler på en 2000 s10
  hvordan man får klar bilindustrien plast rene
  hvordan du udskifter brændstoffilteret på en 2004 Chevrolet Impala
  hvordan du udskifter olien filteret på en Nissan zd30
  natriumsilicat til forsegling en motorblok
  hvordan man kan kickstarte et batteri på 2000 Chrysler 300M
  hvordan man kan ændre generator på en Dodge 2500 diesel
  biler læder reparation
  hvordan du udskifter antennen på en 1994 Jeep Wrangler