retninger for en forbremse installation

retninger for en forbremse installation

Den forreste skivebremser på et køretøj modstå de mest straf fra kørslen. Bremserne er designet til at udholde den uforholdsmæssigt store stress i en række forskellige måder . En af de mest almindelige måder en forbremse system forstærkes , er ved at tilføje en ekstra stemplerne . Stemplerne skubbe bremseklodserne mod rotoren at standse køretøjet . Højst fire hjul skive bremse systemer bruger en enkelt stempel for hver forbremsen og to stempler pr caliper i front . Anerkende forskelle vil betyde en lettere gang i at installere nye front bremse komponenter .

Du skal bruge:
Lug nøgle ( eller køretøj hjul-vedligeholdelsessæt dæk jern )
. Jack .
Jack står .
Skruenøgle ( størrelse varierer for forskellige køretøjer ) .
Kæde smøremiddel ( ekstraudstyr) .
Hammer ( død slag , valgfrit ) .
Bremsedele renere .
Rotor .
Klud håndklæde .
Flad skruetrækker .
Skruestik-grip tænger .
Bremseklodser .


1 .
Park køretøjet og anvende parkering ( nød-) bremse . Sted dæk blokerer bag bagdæk for at forhindre , at køretøjet rullende .
2 .
Brug en lug skruenøgle eller stikket på bilens dæk jern til at løsne lug møtrikker på forhjulene .
3 .
Placer donkraft under rammen i den forreste del af køretøjet . Løft køretøjet og sted mindst to bukke under rammen for støtte . Sænk køretøjet på standene og fjern lug nødder og hjul .
4 .
Fjern caliper ved at fjerne de to caliper glide bolte på bagsiden af kaliberen. Brug en skruenøgle eller muffe og skraldefunktion for diaset bolte .
5 .
Løft caliper fra rotoren og lad den hvile på en ledig stik stå eller styringsanordningen armen over bremsen forsamling .
6 .
Træk rotoren fra hjulboltene ved at snuppe disken på begge sider og trække direkte fra bilens hjul godt . Brug kæde smøremiddel og en hammer ( død hug) at trykke på bagsiden af rotoren og frigive en stædig disk fra styreapparatets kno .
7 .
Spray bremsedele renere på den nye rotor og tør hele disken ren med en klud håndklæde . Placer rotoren på hjulboltene med den løftede midterste del af rotoren vender udad .
8 .
Tag bremseklodserne fra indersiden af bremse caliper . Lirke metal klip , som fastgør puder i caliper , ved hjælp af en flad skruetrækker .
9 .
Placer skruestikken -grip tænger over caliper 's bagside og stemplerne , der strækker sig fra indersiden af kaliberen . Klem tang til at tvinge stemplet ind i siden af caliper . Fjern tænger , når stemplet er helt åbnet .
10 .
Placer den nye bremseklodser på indersiden af kaliberen vægge . Snap bremseklodserne " klip til siderne af kaliberen . ( Fastsættelse af klip til caliper varierer fra køretøj . Brug en flad skruetrækker for klip , der ikke automatisk tillægger caliper ved at skubbe puder ind caliper væggen . )
11 .
Placer caliper tilbage over rotoren . Skruen i caliper slide bolte med skruenøgle eller sokkel og skralden.
12 .
Sæt hjulene på hjulboltene og skru lug nødder .
13 .
Løft køretøjet med donkraften og fjern donkraften står . Sænk køretøjet til jorden og stram lug nødder med lug skruenøgle .


Relaterede artikler


hvordan man kan reparere en Serpentine bælte på en 2006 grand prix
den bedste måde at erstatte dæk på en 2006 Pontiac vibe
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en 1994 Ford F -150
hvordan man kan tømme transmissionsolie på en 2006 Chevy Trailblazer
hvordan du ændrer transmissionsolie til en explorer
instruktioner om fjernelse af en dør panel
hvordan man kan ændre en Pitman arm
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en Chevrolet Caprice klassiker
hvordan du udskifter en skovfoged tændrør ledning
hvordan man damprense en motor