unormalt dækslid Volkswagen biler

unormalt dækslid Volkswagen biler

Dækkene er de mest kritiske dele af udstyr på din Volkswagen holde den på vejen . Vide, hvordan man spot og identificere unormalt dækslid vil hjælpe med at diagnosticere problemer med dit køretøj , og muligvis forhindre dæk kavitation eller opdelinger , samt for at forlænge levetiden af dine dæk

Overinflation

Når et dæk er overinflated , slidbanen på midten af dækket vil bære først , så friskere slidbane på hver side . Dette skyldes midten af dækket kontakte vejen oftere . At forebygge ujævn slitage , bør dæktrykket kontrolleres for at sikre, at det ikke overstiger fabrikantens anbefalede tryk .

lavt dæktryk

underinflated dæk typisk medføre, at uden slidbane at bære tidligt og efterlader en stribe af mindre slidte slidbane gennem dækkets centrum . Dette skyldes siderne af dækket mødet vejen oftere end det center , mens man kører . Dæktrykket skal kontrolleres for at sikre, at det ikke er under fabrikantens anbefalede niveau .

Enkeltsidet Wear

Et dæk , der udviser mere slid på den ene side af dækket , i modsætning til de andre , viser et problem med camber , eller mængden af lean hjulet har . Et hjul tilpasning på bilen anbefales . Hvis problemet fortsætter , kan det være et problem med kontrol arm eller kugleled bøsninger , der skal udskiftes .

Udtynding

Et dæk , der har en glat kant på den ene side af slidbanen og en skarp kant på den anden side oplever " udtynding ". Dette er forårsaget af en forkert " toe -in "-indstillingen , eller hvordan parallel hjulet er til køretøjets stel . Et hjul tilpasningen anbefales at reparere dette problem , og hvis problemerne fortsætter , skal forhjulsophæng bøsninger blive undersøgt for slid .

Cupping

Når et dæk har dip eller kopper på kanten af hver side af slidbanen , er dette benævnt " cupping ". Dette skyldes slidt og eventuelt beskadigede suspension dele. Køretøjet bør kontrolleres for problemer med dele , der forbinder hjulet til bilen , som omfatter chok og /eller fjedre , kugleled , bøsninger og hjullejer .


Relaterede artikler


hvordan du justerer projektor forlygter på en Pontiac
hvad der gør en motor køre lean ?
Hyundai Accent soltag fjernelse
hvordan du udskifter forlygter på en Toyota Celica
instruktioner om , hvordan du ændrer bremse hovedcylinder på en ’88 Honda Civic
1991 Camero brændstoffilter fjernelse instruktioner
hvordan du udskifter olien panden pakningen på en 1999 neon
hvordan man kan indtaste låse kode for en radio
hvordan man kan skylle en transmission i vadestedet F250
hvordan man kan fjerne luftfilteret på en Chrysler 300M