auto reparation : hvordan du udskifter bremser

auto reparation : hvordan du udskifter bremser

Den nøjagtige proces til erstatning af bremserne på din specifikke køretøj , vil variere fra andre mærker og modeller , men der er grundlæggende skridt , der forbliver konstante blandt forskellige køretøjer . Den universelle mål for at ændre bremserne på ethvert køretøj udskifter bremseklodserne , rotorerne , at de øvrige dele af systemet , og at opretholde et ordentligt niveau af bremsevæske . Konsultere din bils manual for korrekt dimensionering af de nødvendige værktøjer og ændre bremserne selv

Du skal bruge: .
Tyrkiet baster eller sprøjte .
Spand eller container .
Lug skruenøgle ( eller sokkel og breaker bar ) .
Jack .
Jack står .
Socket sæt .
Ratchet .
Stjerneskruetrækker .
Rotor .
Bremsedele renere .
Håndklæde .
Bremseklodser .
Bungee snor .


1 .
Løft hætte af køretøjet og find hovedcylinder . Hovedcylinder indeholder bremsevæske og er almindeligt placeret i nærheden af firewall på køretøjet mellem motorrummet og indersiden af køretøjet . Fjern hætten og vandlåsen tredjedel af bremsevæske fra beholderen med en sprøjte eller kalkun baster . Placer fjernet væsken i en beholder til bortskaffelse . Læg hovedcylinder hætte over beholderen 's åbning for at holde snavs fra væsken .
2 .
Løsn lug møtrikker på hjulene tilsvarende med bremserne , du vil erstatte . Brug den lug skruenøgle fra bilens dæk vedligeholdelsessæt eller en stikkontakt og breaker bar for at løsne lugs . Konsultere køretøjets reparation manual for korrekt socket dimensionering .
3 .
Placer donkraft under elevatoren punkt på køretøjet . Løftepunkter varierer køretøjer . Se manual for en anbefalet punkt på køretøjets ramme for jacking op i køretøjet .
4 .
Løft køretøjet med donkraften og sted bukke under akslen for støtte . Sænk køretøjet ned tribunerne .
5 .
Fjern caliper dias benene på bagsiden af kaliberen . Brug en skruenøgle eller muffe og ratchet at løsne benene . Drej den forreste hjul til bedre adgang til caliper 's bagsiden .
6 .
Fjern bremseklodser . Nogle biler har en tykkelse beslag til puder , mens andre vil huse de bremseklodserne på indersiden af kaliberen selv . Frigør bremseklodserne eller dias dem fri fra deres pladser . Brug en flad skruetrækker til at lirke fastholde benene på ryggen af bremseklodser , hvis du ikke er i stand til at fjerne puder i hånden .
7 .
Træd målemarkøren stemplerne på indersiden af caliper med en C-klemme eller kanal lås tang . Nogle køretøjets stempler er indeholdt i en gummi kappe . Vær sikker på ikke at rive belægninger , der holder fugten fra stemplerne . Fjern klemme eller tang fra caliper og stempler , når de er fuldt bund i siderne af kaliberen .
8 .
Suspendér caliper fra styrestedet arm ( for forbremser ) eller chok ( på bageste bremser ) ved hjælp af en bungee ledning . Lad ikke caliper hænge ved bremsetryk .
9 .
Fjern caliper beslag ( for køretøjer , der anvender konsollen ) ved at fjerne beslaget bolte med soklen, og skralden . Rådføre sig med manual for korrekt socket dimensionering .
10 .
Fjern rotoren . Nogle bilens rotorer simpelthen dias fra hjulboltene , mens andre vil kræve fjernelse af skruer på forsiden af diskene . Brug en # 3 Phillips-skruetrækker til skruer hvis den findes .
11 .
Rengør nye rotorer med bremse-dele renere og en klud håndklæde . Tør renere og pakning olie fra rotorerne , før du installerer dem .
12 .
Skub den nye rotorer på de respektive sæt hjulbolte . Skruen i skruer hvor det er relevant .
13 .
Aflever caliper beslag ( for køretøjer , der bruger en konsol ), og skru beslaget bolte . Placer den nye bremseklodser i resten af den caliper beslag eller direkte på kaliberen selv .
14 .
Sæt caliper på bremseklodser og caliper beslag ( eller direkte på rotoren alt i køretøjet ) . Skruen i caliper pins og spænd dem med sokkel og skralden .
15 .
Sæt hjulene på hjulet bolte og skruer på lug nødder .
16 .
Løft køretøjet med donkraften og fjern donkraften står . Sænk bilens dæk til jorden og stram lug nødder med lug skruenøgle eller muffe og breaker bar . Retur til hovedcylinder i bilens motorrum .
17 .
Fjern hovedcylinder hætte og placere en tragt ned i beholderen . Fyld beholderen med bremsevæske indtil beholderen står " fuld ". Sæt låget og luk bilens hætte .


Relaterede artikler


hvordan man rent forlygter med sandpapir
hvordan du fjerner mug fra bil stofbetræk
hvordan man kan ændre tågeforlygter på en bmw 540
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en ’99 Jimmy
hvordan man installere en turbo 350 transmission filter
hvordan man kan ændre en tændrør ledning i et 2003 s10
hvordan du fjerner en BMW sprinklervæske
hvordan du fjerner en fuld størrelse blazer bundkar
hvordan du fjerner bremser på en 1985 F150
hvordan du udskifter kvartal panel på en 1990 Honda Accord