bil polymerer vs voks

bil polymerer vs voks

Der er ingen tvivl en ren , skinnende bil er et smukt syn , men debatten mellem naturlige carnaubavoks versus syntetisk polymer fugemasse ikke har en klar vinder . Hver type maling beskyttelse har fordele og ulemper . I udvælgelsen , hvilken type maling fugemasse til at bruge , er nøglen til at afgøre , hvilke aspekter af din maling beskyttelse er vigtigst for dig

Ansøgning

Hvad enten du bruger en naturlig carnaubavoks eller en syntetisk polymer fugemasse , skal du anvende det-enten hånd eller maskine-og tør det ud før du ser resultater . Sammensætningen af naturlige voks , især carnaubavoks , er ganske hård og stiv , det skal være blandet med olier og andre destillater til at gøre det hårde voks mere bøjelig. Dette er grunden til naturlige voks er vanskeligere at arbejde med og tage længere tid at anvende , tør og tør . Polymer-baseret syntetisk fugemasser er generelt flydende baseret og udviklet til meget lettere, end naturligt voks . Hvis tidsbesparende funktioner og brugervenlighed er din bekymring , så en syntetisk polymer fugemasse er vejen at gå .

Holdbarhed

En af de vigtigste årsager polymer fugemasse blev designet var at overskride holdbarheden af naturlige voks . Takket være den videnskabelige teknik og forskning , har polymer-baserede fugemasser vist sig at yde tilstrækkelig male beskyttelse i fire til seks måneder . Nogle af de dyrere fugemasser har pralede evnen til at vare et år uden at skulle genindføre . Naturlig voks , selv carnaubavoks , nedbryder meget hurtigere og beskytter kun mod UV- stråler og forurening cirka seks til otte uger , før de skal yderligere programmer . Hvis du ikke er den type person , der nyder beskriver din bil , og gør det ofte , så har du sandsynligvis ønsker at holde fast med en polymer-baseret fugemasse .

Udseende

Som avanceret som syntetisk polymer fugemasser er , naturvoks trækker frem i form af udseende . Kendt for en større farvedybde , glans og glans , naturlig voks er valget af detaljering entusiaster , der ønsker det mest imponerende visuelle resultater . Naturvoks kan tage længere tid at anvende , og det kan være nødvendigt at anvende oftere end polymer fugemasse , men det hårde arbejde betaler sig , hvis du er mest bekymret med udseende .

Omkostninger

Natur voks typisk koster mere end polymer fugemasse . Carnauba er den mest eftertragtede af de naturlige voks , det er derfor den dyreste . Jo højere koncentration af carnaubavoks en voks har, jo mere det kommer til at påvirke din tegnebog . Syntetisk polymer fugemasser er generelt blevet designet med faktorer som omkostninger i tankerne , så har de en tendens til at være mere overkommelig . Hvis prisen er den primære bekymring over polymer fugemasser er mere tilbøjelige til at passe inden for dit budget .

Konklusion

Med en bedre forståelse af fordele og ulemper ved både naturlige voks og polymer fugemasser , er det op til den enkelte bil selv til at beslutte, hvad aspekter af deres maling finish er vigtigst for dem . Hvis du er på udkig efter let program, der kan modstå de elementer i en længere periode uden at koste en masse , så syntetiske polymerer er det bedste bud . Men hvis du kræver det absolut bedste brillere med et spejl-lignende finish , er villige til at bruge den tid, det tager at få det og er ligeglad, hvad det koster , så naturlig carnaubavoks er det bedste valg.


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre tændrør på en Pontiac transport
hvordan man kan tilføje R134 til en Ford Explorer
bil inspektionsværktøjer
hvordan man kan ændre kuplen lys på en 2005 toyota RAV4
hvordan man bløder den bageste bremser på en 2004 Audi A4 quatto
hvordan man kan lave uklar plastik bil forlygter
Hvorfor ændre transmissionsolie ?
hvordan man kan ændre bremselys på en 2002 Nissan Altima
hvordan man bløder bremsen streger på en Dodge Dakota
Sådan nulstiller computeren på en 2000 Ford Taurus