hvad er poly - typen auto voks ?

hvad er poly - typen auto voks ?

Vaske din bil er kun et skridt i at bevare sin maling finish . Regelmæssig anvendelse af voks eller maling fugemasser vil hjælpe forlænge levetiden for bilens finish ved at beskytte dens overflade og samtidig skabe en glat , reflekterende glans . Et alternativ til naturlige og carnaubavoks voks , polymer fugemasser er nem at anvende , længerevarende syntetisk maling fugemasser

Du skal bruge: .
Får huden sæbe eller opvaskemiddel
. Grove metal børste.
Vakuum .

Sammensætning

Polymer maling fugemasser er sammensat af tusindvis af mikroskopiske syntetiske partikler der linker sammen på det molekylære niveau . Når disse er knyttet partikler obligation med en køretøjets maling , er en hærdet lag af beskyttelse dannet . Resultatet er en menneskeskabt finish , som er videnskabeligt udviklet til at konkurrere med udseende og ydeevne af naturlige voks .

Typer

Mest polymer maling fugemasser fås som en væske og indeholder ikke nogen naturlig voks . Det gør dem meget lette at anvende og fjerne . Nogle polymer fugemasse også kommer i en spray-form . Ud over de rent syntetiske fugemasse , er der nogle produkter , der er blevet manipuleret til at blande naturlige voks polymerer . Disse hybrid fugemasse kommer i en mere traditionel fast form og er beregnet til at give fordelene ved både naturlige og syntetiske voks .

Ansøgning

Da polymer fugemasser er generelt væsker eller flydende baseret de let kan anvendes i hånden . Nogle kommer i sprayflasker for øget bekvemmelighed . Efter anvendelse af en polymer fugemasse til bilens overflade , skal du vente , indtil overfladen tørrer til en blød tåge , før at tørre den af med en blød bomuld eller microfiber håndklæde . Afhængigt af hvilken type af polymer fugemasse , kan tiden mellem ansøgningen og polering være mellem 10 og 45 minutter . Maskiner såsom orbital eller roterende buffere kan også bruges til at anvende og fjerne syntetisk fugemasse , men ofte er de ikke nødvendige.

Fordele

syntetisk polymer fugemasser er nemmere at anvende end fysiske eller Carnauba voks , da de fleste er i flydende form . Selv hybrid fugemasse , der blander naturligt voks med polymerer er generelt mindre tidskrævende under påføringen . Polymer fugemasser også sidste betydeligt længere end naturlige voks , takket være deres avancerede overflade friktion , beskytter bilens lak finish fra UV stråler og forurenende stoffer fra fire til seks måneder, afhængig af klima og kørselsforhold . I modsætning hertil skal naturlig voks , der skal genanvendes hver seks eller otte uger for at opretholde deres holdbarhed og glans .

Ulemper

Selvom polymer fugemasser er videnskabeligt udviklet til holdbarhed , deres svaghed er deres udseende i forhold til fysiske voks . Til hightech som polymerer kan være tendens til, at naturligt voks som Carnauba at have en højere grad af glans , glans og reflekterende egenskaber .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en generator på en blazer
bil batterier, der anvendes til lydsystemer
hvordan du udskifter tændrør på en 2006 Kia Sorento
hvordan man kan tallet dækstørrelser
hvordan du udskifter en hytte luftfilteret på en 2005 GMC
hvordan man kan ændre luftfilteret på en 2007 Toyota Camry
hvordan man kan ændre kabineluften renere
hvorfor min 1994 Cadillac Deville concours køre hot ?
hvordan du installerer et brændstof filter i en Chevy Korsika
hvordan du udskifter tændrør i en krydsild