hvordan du fjerner alt for meget touchup maling fra en bil

hvordan du fjerner alt for meget touchup maling fra en bil

Touch-up maling giver en hurtig løsning på beskadigede biler male . Det fylder mindre områder, hvor malingen er blevet ridset eller tilhugget på grund af mindre ulykker og generel slitage . Det er almindeligt at anvende mere maling end nødvendigt for at lappe et område , og det kan være nødvendigt at fjerne

Du skal bruge: .
Car sæbe
. 2 klude .
Skrabning værktøj .
Bomuld pad .
Neglelakfjerner .
Sprit .


1 .
Bland en capful af bil sæbe i en lille mængde vand . Dyp en mikrofiber eller frotté bomuldsklud i løsningen . Disse materialer er blide nok til at blive anvendt på malingen med nogle tryk .
2 .
Tør ramte overfladen grundigt for at fjerne eventuelle synlige snavs eller rester inden påføring af opløsningsmidlet . De fleste af frisk anvendt touch-up maling kan fjernes ved hjælp af denne metode alene, men helbredes maling vil kræve en stærkere løsning . Tør området med en ren klud , efterfølgende , at der ikke fugt tilbage.
3 .
Fjern tørret maling med en plastik skraber , gamle kreditkort eller lignende flad kant værktøj . Påfør minimalt pres for at løfte malingen for at undgå skader på den underliggende overflade .
4 .
Fugt en vatrondel med neglelakfjerner eller sprit . De aktive ingredienser i disse husholdningskemikalier ( acetone og isopropylalkohol ) er effektive opløsningsmidler imod små mængder af maling .
5 .
Dup farvede område med puden til at fortynde malingen , og tør derefter resten ved hjælp af lys , fejende bevægelser , acetone er hurtig til at fordampe og kan sikkert anvendes til et køretøjs maling uden at forvolde skade . Rengør overskydende rest og kemiske rester fra det behandlede område ved hjælp af sæbeopløsning .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre den forreste bremser på en 1996 Dodge Avenger
hvordan man kan fastsætte baglygter på en 1989 Chevy lastbil
hvordan man kan afgøre prisen til at erstatte foran bremser på en 2002 Saturn SL2
hvordan man kan reparere en Serpentine bælte på en 2001 Nissan Altima
hvordan man kan sætte et brændstof filter i en 2000 Dodge Grand Caravan
hvordan man kan ændre transmissionen olien i en Honda Civic
hvordan man kan ændre bremseklodser på en 1999 Honda Civic
Hvordan omdrejningstal sensorer arbejde ?
hvordan du foretager fejlfinding tændspolen på en 1994 Volkswagen Jetta
hvordan du fjerner en BMW sprinklervæske