hvordan du fjerner den forreste kofanger af en Jeep Grand Cherokee

hvordan du fjerner den forreste kofanger af en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee blev indført i 1993 for at konkurrere med de større sport utility vehicles , der tilbydes af andre amerikanske bilproducenter . I modsætning til basen Cherokee , var Grand Cherokee fås med V -8 magt . Grand Cherokee havde også ekstra meget plads og en jævn tur end den almindelige Cherokee , som blev droppet efter 2001- model år . Grand Cherokee var den første Jeep køretøj til at transportere moderselskabets " Chrysler " navneskilt . I 2010, er Grand Cherokee stadig en del af Jeeps " lineup . Den forreste kofanger af Grand Cherokeerne består af en metal bjælke der er en del af køretøjets struktur, som er dækket med en plastik fascie designet til at absorbere små påvirkninger uden skader . Det første skridt at udskifte en beskadiget forreste kofanger er at fjerne den gamle

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker
. Flad skruetrækker .


1 .
Åbn hætten . Fjern de tre skruer , der fastgør toppen af gitteret til køler støtte med en Philips skruetrækker i urets retning . Fjern de tre trykknapper , der lægger den nederste del af grillen til den forreste kofanger ved at nysgerrige dem ud med en flad skruetrækker . Træk grillen fra dens montering og anbringes , skruerne , og skruer til side .
2 .
Fjern de tre trykknapper fra den nederste kant af den forreste kofanger ved at nysgerrige dem ud med en flad skruetrækker . Placer skruer til side .
3 .
Fjern tre trykknapper fra forkanten af hvert hjul læbe åbning med en flad skruetrækker . Placer skruer til side .
4 .
frigør monteringshullerne i toppen af kofangeren fra krogene under hver front blinklys og foran hvert forhjul . Brug en hjælper hvis det er nødvendigt , og sænk kofanger samling fra køretøjet .

gode råd og advarsler


 • Udskift din forreste kofanger ved at vende rækkefølgen af de ovennævnte tiltag .
 • Hvis du udskifter dit forreste kofanger med en eftermarkedet enhed med et spil , nogle ændringer på køretøjet , såsom trimning foran plask skjolde og fjerne fabrikken blår krogene kan være nødvendig. Læs anvisningerne , der fulgte med din eftermarkedet kofanger omhyggeligt , før du foretager nogen ændringer på din Jeep .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan udlufte bremserne på en 1989 toyota corolla
  hvordan man kan ændre Toyota Corolla forlygter
  Hvordan ændrer jeg bremsen lyset i en 1987 Corvette ?
  hvordan man kan ændre vinduesviskere på en 1993 Infiniti G20
  hvordan du tilføjer servostyring væske til et 2002 Park Avenue
  hvordan du udskifter brændstoffilteret i en Duramax
  hvordan man beregner miles per gallon tutorial
  hvordan man kan lave radiator utætheder med æggehvider
  hvordan man kan ændre tændrørskablerne i en PT Cruiser
  hvordan man kan erstatte min bremsepedal skifte