hvordan du installerer et brændstof filter i en 1987 mazda

hvordan du installerer et brændstof filter i en 1987 mazda

Brændstoffilteret på en 1987 Mazda er beliggende langs brændstofledninger og er en integreret del af brændstof -systemet . Filteret forhindrer snavs og aflejringer fra at komme ind i motoren . Sediment og debris ophobes i brændstoftanken og når pumpen tager et sug , resterne og sedimenter ofte komme igennem sien indbygget i brændstofpumpen og ind i brændstof linjer . Filteret får tilstoppet og få køretøjet til at køre ru . Udskiftning af filteret hver 30 tusind miles vil bidrage til at forbedre motorens ydelse og brændstof kilometertal .

Du skal bruge:
Drain pan
. Nye brændstoffilter .


1 .
Find brændstoftank under køretøjet . Brændstoftanken holdes på bagsiden af køretøjet .
2 .
Trace brændstofslangen kommer ud af brændstoftanken , og følg den mod den forreste del af køretøjet . Brændstoffilteret er in- line og vil blive langs brændstofslangen . Brændstoffilteret er generelt placeret under den passager-sidedøren . Brændstoffilteret kan også være anbragt i motorrummet , som karburatoren , afhængig af din model Mazda .
3 .
Træk indløbslinjen ud af filteret . Den linje vil blive holdt fast med en hurtig afbryde montering , der kræver adskillelse af fanerne og trække line væk fra filteret . Sikre et dræn gryde er under brændstofslangen til at fange de overskydende brændstof .
4 .
Træk stikkontakt linje ud af filteret, ved at adskille tappene på quick- afbryde montering og trække linjen væk fra filteret . Har drænet panden står klar til at fange ethvert brændstof, der kan hælde ud af filteret .
5 .
Skub det gamle filter ud af holderen. Udskift med den nye . Find pilen på siden af filteret og sikre, at det peger mod fronten af køretøjet . Pilen angiver strømmen af brændstof-og hvis den er installeret baglæns vil forhindre bilen i at køre .
6 .
Skub indløb og udløb linjer tilbage på filteret . Linjerne vil låse på plads når de er skubbet på langt nok .
7 .
Start bilen og lad den gå i tomgang i fem minutter . Overhold filter for lækager .

gode råd og advarsler


 • dreje nøglen og holde den i " Start " holdning vil gøre det muligt for brændstofpumpen til prime sig selv og Tryk brændstof gennem brændstof linje. Køretøjet kan ikke starte på den første prøve , da der vil være luft i linjerne . Når al luften er ude af linjer, vil køretøjet start .
 • Vær forsigtig, når du arbejder omkring brændstof . Benzin er meget giftigt og meget brandfarlige .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner en 1994 Ford Explorer brændstoffilter
  hvordan man kan gøre klimaanlægget i bilen køligere
  hvordan du udskifter en bundkar pakning på en 1996 GMC Jimmy
  hvad der gør en motor køre lean ?
  hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en Ford diesel
  hvordan man kan ændre en forret på en 1991 Chevy 1500
  hvordan man kan ændre tændrør i en 2002 kviksølv zobel
  hvordan man kan rense EGR ventil på en 6.0L
  forhandler vs uafhængige værksteder
  hvordan du udskifter startmotor