hvordan du udskifter bremseklodser på en 2006 Nissan Altima

hvordan du udskifter bremseklodser på en 2006 Nissan Altima

I 2006 Nissan Altima er udstyret med fire-hjulet blokeringsfri skivebremser . Bremsesystemet bruger bremsevæske til magten stemplet og bremseklodser i bremserne for at stoppe køretøjet. Den forreste bremseklodser udholde den mest straf under kørslen , da de har til opgave at tage kontakt med metallet rotorer at bringe Altima til et stop . Bremseklodserne kræver de mest hyppige udskiftning , men alle dele af Nissans bremsesystemet bør inspiceres regelmæssigt for at sikre, at hele bremsesystemet er i god stand .

Du skal bruge:
baster eller sifon
. Lug skruenøgle eller 17 mm sokkel og skralden .
Jack .
Jack står .
13 mm skruenøgle .
Bungee ledningen .
Bremseklodser .
Bremsefedt .
C-klemme.
Bremsekaliber værktøj .
Tragt.
Bremsevæske.


1 .
Park den Altima på et plant underlag og åbne motorhjelmen . Fjern hovedcylinder hætten placeret i nærheden af firewall på højre side af motorrummet . Kontrollere niveauet af væske i reservoiret. Hvis det er nær toppen af containeren , fjerne halvdelen af bremsevæske med en sifon kit eller baster . Placer en butik klud over hovedcylinderen åbningen .
2 .
Break løs lug møtrikker på hjulene , der svarer til bremseklodser du vil erstatte . Brug en lug nøgle eller 17 mm stik og breaker bar for at løsne kabelsko .
3 .
Løft Nissan med donkraften og læg en donkraft stå under akslen på hjulet , du arbejder på . Sænk Altima på stikket stå og tag lug nødder . Tag hjulet /dækket ud af hjulboltene .
4 .
Fjern caliper boltene i toppen og bunden af bagsiden af kaliberen med en 13 mm skruenøgle . For forbremser , drej rotoren mod den modsatte side af køretøjet at give lettere adgang til caliper bolte .
5 .
Løft caliper fra kaliberen montere at skræver over bremserotortemperatur . Hvile forbremse kaliberen på toppen af styrearmen . Brug en bungee ledning viklet om øvre bremsen forsamling til at suspendere den bageste bremsekalibre , mens du fjerner bremseklodser . Lad ikke calipre hænge ved bremsetryk .
6 .
Træd klip på kanten af bremseklodser til at fjerne dem fra kaliberen mount . Inspicere rotorens overflade . Udskift rotoren , hvis overfladen er dårligt scoret eller skæv .
7 .
Påfør et tyndt lag af anti -seize eller anti-hvin bremsefedt til ryggen af den nye bremseklodser . Placer den nye bremseklodser i hullerne på caliper mount , og tryk dem på plads , engagerende den indbyggede fastgørelsesklemmerne .
8 .
Træd stemplerne ( s) til side af caliper med en C- klemme.
9 .
Placer en slidt bremseklods mod de to caliper stempler på forsiden bremsecalipre . Placer C-klemme omkring slidt pad og bagsiden af kaliberen . Skru klemme til klemme stemplerne ind i siden af caliper . Fjern klemme , når stemplerne er inde i kaliberen .
10 .
Placer bremsen stemplerne redskab i hullerne på det bageste stemplerne , og skru den bageste stemplet ind i siden af caliper .
11 .
Aflever caliper over caliper montere med nye bremseklodser installeret . Påfør bremsefedt til caliper bolte , og skru dem i at bruge de 13 mm skruenøgle .
12 .
Drej den forreste rotorer til neutral position , og erstatte hjulene på hjulboltene . Skruen på lug nødder i hånden .
13 .
Løft køretøjet og fjern bukke . Sænk Nissan dæk til jorden , og stram lug nødder med lug skruenøgle eller muffe og breaker bar . Retur til hovedcylinderen .
14 .
Gentag processen for hvert sæt bremseklodser du nødt til at udskifte , under hensyntagen til den justeringer, der fastsættes for at erstatte bageste bremseklodser og front puder .
15 .
Sæt en tragt i åbningen af hovedcylinder reservoiret . Fyld beholderen med bremsevæske . Udskift hovedcylinderen hætte og luk Altima 's kalechen.

gode råd og advarsler


 • Bortskaf bremsevæske fjernet fra hovedcylinder ordentligt . Høre Environmental Protection Agency 's hjemmeside på epa. gov at lære din tilstand 's regler om farlige stoffer bortskaffelse .
 • Brug DOT -3 bremsevæske at fylde Altima 's hovedcylinder reservoir .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre Serpentine bælte i en ’98 Chevy prizm
  hvordan du fjerner mug fra bil stofbetræk
  hvordan du installerer NGK tændrørskablerne om en integration
  hvordan du får ridser ud af din bil
  mustang trækstangen fjernelse
  hvordan du fjerner brændstoffilteret i en 95 F150
  hvordan man kan ændre bremseklodser på en 2006 f -150
  den bedste måde at vaske & voks en bil
  hvordan man åbner en låst Saturn bildør
  hvordan man kan ændre transmissionsolie til en Kubota traktor