hvordan du udskifter en servostyring pumpe på en 2003 overenskomst

hvordan du udskifter en servostyring pumpe på en 2003 overenskomst

En servostyring pumpe er en hydraulisk enhed , der øger input fra rattet , så du kan styre en udstyret køretøj uden at udøve en masse kraft . Fra 2003 Honda Accord 's servostyring pumpe er placeret på toppen af motoren på førersiden . Servostyringen Pumpen er monteret på motoren med fire bolte og forbundet til en væskebeholder af en slange . Servostyringen pumpe trisse og væskebeholder skal fjernes først for at få acess til boltene , der holder pumpen til motorblokken .

Du skal bruge:
Motor rullen remover
. Boremaskine .
Dræn kop .
Skruenøgle.
Ratchet .
5/16-inch stik .
Udskiftning pumpe .
Momentnøgle .


1 .
Åbn Honda Accord 's hætte og anbringe motoren trisse Remover på den lille skive i bunden af forsiden af motoren . Dette kaldes fjedermekanisme rullen , det strammer og løsner føreren bælte . Placer møtrikken i midten af skiven ind i hullet i midten af skiven remover . Stram hul i midten af skiven ved at dreje nøglen på den ydre side, ved hjælp af din hånd .
2 .
Slut spidsen af boremaskine til stikket på rullen remover og stram boremaskine med nøglen , der fulgte med boret . Træk udløseren på boret for at løsne fjedermekanisme rullen giver drivremmen slap . Træk drivrem ud servostyring pumpen rullen .
3 .
Slut remskive remover til Servopumper trisse på samme måde , som du har tilsluttet det til fjedermekanisme rullen og helt fjerne den møtrik i midten af skiven . Træk rullen slukke for motoren . Anbring et dræn kop under servostyring pumpe og bruge en skruenøgle til at fjerne proppen fra bunden af pumpen . Dræn alle væske fra pumpen og reservoir i koppen . Sæt proppen i bunden af pumpen .
4 .
Løsn slangen , der er tilsluttet til toppen af servostyringen pumpen ved hjælp af nøgle og træk slangen ud af pumpen . Forbind 5/16-inch stik til skralden og fjerne alle fire bolte fra siden af pumpen . Træk pumpen slukke for motoren .
5 .
Placer udskiftning pumpen på motoren og erstatte bolte til pumpen . Spænd bolten til 42,6 mund-pounds ved hjælp af momentnøgle . Tilslut slangen til den nye pumpe . Udskift servostyring pumpen skive til pumpen og sikre remskive ved hjælp af møtrik og skive remover, der arbejder i omvendt rækkefølge af den måde du har fjernet det fra motoren . Udskift drivrem til skive og stramme strammer trisse den modsatte måde, som du løsnede det .


Relaterede artikler


hvordan man bløder en radiator på en 2000 neon
hvordan du ændrer en motor bundkar
retninger på sandblæsning biler
værktøjer til tuning karburatorer
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en mazda b3000
hvordan man kan ændre en servostyring bælte i en 1979 Corvette
hvordan du udskifter Suzuki agtelse serpentinertræk bælter
Sådan nulstiller computeren på en 2000 Ford Taurus
hvordan man kan ændre dieselolie filter af en 2500hd 2007
hvordan man kan ændre kabinen filteret på et 1995 VW Passat