hvordan du udskifter olien panden i en Honda Civic

hvordan du udskifter olien panden i en Honda Civic

Hver Honda Civic model er anderledes, men de køretøjer er alle forhjulstræk med motoren monteret i motorrummet sidelæns . Udstødningen overskrifter er placeret på fronten af motoren og føre udstødningsrør omkring den side af motorblokken , som giver dig komplet overskydende beløb til olien panden og sikring bolte, der holder olien panden på plads på bunden af motoren .

Du skal bruge:
Car jack
. 2 Jack stande.
Ratchet sæt .
Socket ( model specifikt) .
Dræn gryde.
Udskiftning bundkar pakning .
Udskiftning bundkar .
Momentnøgle .


1 .
Løft forreste højre og venstre side af Honda Civic bruge bilen stikket , en side ad gangen , og støtte den forreste ende af Civic på bukke . Skub under Civic på ryggen og placere dræn panden under bundkarret .
2 .
Tap olien fra bundkarret ved at fjerne olien panden bundprop , ved hjælp af Ratchet and stikkontakter . Når olien er helt tømt , sættes proppen til olie panden og stram den .
3 .
Fjern boltene fra omkring kanten af Civic 's bundkar , ved hjælp af Ratchet og soklen . Når boltene er fjernet , skal du trykke på siderne af olie panden med håndfladen til at springe ud i bunden af motoren.
4 .
Plac¨¦r bundkar pakning omkring indvendige kant af udskiftning bundkar . Plac¨¦r bundkar på bunden af motoren på samme sted som den gamle gryde. Udskift bolte til kanten af det nye bundkar , og stram boltene over kors ( " stjerne " ) mønster . Spænd boltene til det moment specifikationerne for den specifikke Honda Civic , ved hjælp af momentnøgle .


Relaterede artikler


GMC differentiale reparation
hvordan man beregner benzin omkostninger
hvordan man kan tømme transaksel på en 2002 Dodge Neon
hvordan man kan ændre en hytte luftfilteret på Toyota Camry
hvad er tegn på en krakket bundkar ?
hvordan du udskifter Serpentine bælte på en 2001 Hyundai Santa Fe
hvorfor er der ingen transmission målepinden ?
hvordan man kan ændre brændstoffilter i en 2001 Mustang
hvordan man kan ændre bremseklodser på en 2004 Jetta
hvordan du udskifter horn relay for 1984 volkswagen kanin