hvordan du udskifter slæbe bolte

hvordan du udskifter slæbe bolte

En lug bolt , også kaldet en lug møtrik stud , behøver kun at udskiftes, hvis den er blevet brudt, eller de tråde er blevet frataget . Disse lugs er en vital del af dit hjul og bremser samling , og bogstaveligt holde dem på akslen på din bil . De er alle gå på og kommer ud på samme måde , og er væsentligt afholdt på ved friktion . Så vil fjernelse og udskiftning ikke brug for specialværktøj , bortset fra en lug svensknøgle og et par skiver

Du skal bruge: .
Fryser
Hammer .
Spray glidecreme .
Lug skruenøgle .
Skiver .


1 .
Fjern det beskadigede flig bolte i tvivl af at tage rattet i bilen ud og give adgang til lug bolt korrekt . Til disk-bremse applikationer, dreje hjulet indad for at give dig meget mere plads at arbejde på en lug . For tromle bremsninger , den faktiske ydre tromle skal fjernes først . Når hjulet er blevet fjernet , fat i siderne af den ydre tromle og trække den lige ud for rattet.
2 .
Placer alle nye lugs dømt for udskiftning i en fryser . Sub-nul vil temperaturen lidt kontrakt metaller til lug bolte , og gøre dem lettere at erstatte.
3 .
Tryk enhver lug bolten ved at finde hoved fast med en hammer . Brug spray glidecreme til pels foran og bagside , mulighed for at sidde i et par minutter , så det glidecreme kan arbejde sig i , og derefter slår på hovedet så mange gange som det tager at pundet ud lug .
4 .
Tag den nye lug ud af fryseren og dæk den med spray glidecreme .
5 .
Tråd den nye lug på plads fra bagsiden af hjulet . Skubbe den ind i lug hullet og holde det på plads med fingrene .
6 .
Stack flere skiver over toppen af lug indtil skiverne er stablet op og over det faktiske lug tråde . Skru en lug møtrik , indtil det er med håndkraft.
7 .
Vedhæft en lug skruenøgle på lug møtrik og begynder at skrue den ned . Denne handling vil have plads til det lug bolt på plads , og da metal på lug udvider tilbage til stuetemperatur , vil friktionen passe være så stram, og det vil forblive på plads .
8 .

Skru møtrik og træk skiver . Sæt bremsetromlen tilbage på , hvis det er relevant , og derefter sætte hjulet på og spænd alle lug nødder til at holde hjulet på plads .

gode råd og advarsler


 • Når lug bolt sidder , og du kan bruge dine fingre til at føle , at bagsiden af stud flugter med hjulet , stop stramme lug møtrik på bolten . Undladelse af at gøre dette vil medføre, at tråde på de nye bolt til strip , og du bliver nødt til at erstatte det igen.


 • Relaterede artikler


  udskiftning toyota klimaanlæg filtre
  årsager til en krakket motorblok
  hvordan man kan ændre baglygten pære i en 2001 Audi A4
  hvordan man kan ændre en brændstoffilter F150
  Sådan foretages fejlfinding et tilstoppet brændstoffilter
  en sammenligning af motorcykeldæk
  hvordan man beregner miles per gallon tutorial
  hvordan du udskifter disc bryde puder
  hvad er en rocker panel om en bil ?
  hvordan du udskifter en Subaru nøglering