hvordan du udskifter tågelygter på en Hyundai Elantra gt

hvordan du udskifter tågelygter på en Hyundai Elantra gt

Hyundai Elantra GT bruger 55- watts halogenpærer 9006 pærer monteret i sammensatte linse stikkere for tågelygter på forsiden af bilen . Den tågelygter sidder lavt i front fascia og har til formål lav til at sætte mere lys på vejen foran bilen i dårligt vejr . De er ikke designet til at give dig mulighed for at køre hurtigere i tåge eller andre med lav synlighed vejr i virkeligheden , bør du være drivende langsomt hvis dine tågelygter er påkrævet. Den 9006 pære er fælles , og udskiftninger er tilgængelige fra Bilreservedelsforretninger , din Hyundai forhandler eller store detailforretninger , som har velassorterede bilindustrien afdelinger .

Du skal bruge:
Jack
. Jack står .


1 .
Hæv den forreste del af din Hyundai Elantra med et stik og position en række bukke under rammen for at støtte bilen . Find den tåge pære i ryggen af tågen belysningsartikel og afbryd ledningsnettet stikket ved at trykke på låsetappen og trække ud af stikket .
2 .
Drej pæren mod uret , oplåsning det fra tågen lys bolig , og træk derefter pæren lige ud . Kassér den gamle pære og indsætte en ny 9006 halogenpære i helheden . Drej pæren uret for at låse den på plads .
3 .
Skub ledningsnettet stikket på pæren , indtil det låser på plads . Flyt til den modsatte side af bilen , og gentag processen for at erstatte den anden pære .
4 .
Hæv bilen ud bukke med en donkraft og fjern stande fra under bilen . Sænk donkraften , hvori bilen på jorden. Fjern derefter stikket ud under bilen .

gode råd og advarsler


 • Rør ikke ved glasset på den nye halogenpærer . Olien fra dine hænder vil få pære til at overophede og mislykkes .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre tændrørskablerne på en 1996 Lincoln
  motor kemisk rensning
  hvordan man kan forebygge frosne bil låse
  hvordan du justerer tændingen på en TR6
  hvordan du udskifter tændrør i en honda
  hvordan man kan kontrollere om du har en dårlig tændspole i en maksima
  hvordan du fjerner en katalysator fra en vibe
  bil skimmel fjernelse tips
  hvordan du fjerner & udskifte en bagbremse lys på en 1998 taurus
  hvordan man kan rense bilruder stribefri