hvordan kan jeg ændre servostyring væske på en 2002 Nissan Maxima ?

hvordan kan jeg ændre servostyring væske på en 2002 Nissan Maxima ?

Servostyringen pumpe på 2002 Nissan Maxima vil være fastgjort til toppen af motoren på førersiden af motoren . Væsken reservoir vil være fastgjort til ilden væggen på bagsiden af motorrummet . Branden væg er den store metal mur, der løber langs motorrummet går fra venstre mod højre . Den væske servostyring pumpen og reservoiret skal tømmes for at fuldføre denne proces . Ændring af servostyring væsken vil bidrage til at holde dig Maxima i køreklar stand i år , så længe du ændrer væsken korrekt .

Du skal bruge:
32- ounce
. u00A0kop .
Skruenøgle.
Ratchet .
5/8-inch stik .
1 qt .
u00A0udskiftning servostyring væske .


1 .
Åbn hætten af Maxima og placere dræn kop under slangen ventilen på væskebeholder på ilden væggen . Løsn møtrik , der holder slangen på bunden af reservoiret . Træk slangen fra bunden af reservoiret og dræner væske i koppen .
2 .
Sæt slangen til bunden af væskebeholder og spænd møtrikken med skruenøglen , indtil møtrik er lun . Tag koppen fra under reservoiret og smid væsken i overensstemmelse hermed .
3 .
Placer kop under servostyring pumpen . Fjern stikket i bunden af pumpen ved hjælp af skralden og 5/8-inch stik . Helt dræner væske i koppen og sæt stikket i bunden af pumpen , når alle af væsken er tømt .
4 .
Fjern låget fra toppen af væskebeholder . Langsomt hælde en kvart af udskiftning servostyring væske i reservoiret og derefter erstatte den fælles landbrugspolitik til reservoiret . Drej Maxima motor på og drej rattet til højre og venstre for at cirkulere den nye væske .


Relaterede artikler


Hvordan kontrollerer jeg transmissionsolie på en 1996 Subaru Outback ?
hvordan du udskifter skive bremseklodser på en 2006 toyota RAV4
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en 1997 Saturn SL1
bmw 525i Serpentine bælte fjernelse
hvordan du udskifter en forret til en 2003 toyota corolla
hvordan man kan ændre bremseklodser på en sonate
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en ’93 escort
Sådan nulstiller du en Honda Accord SRS lys
audi overophedning fejlfinding
hvordan du manuelt installere et dæk på en fælg