hvordan man får cigaretrøg ud af bil

hvordan man får cigaretrøg ud af bil

Nogle mennesker er ikke klar over , at den gamle cigaret lugt i et køretøj kan tages hånd om med en del arbejde . Selv køretøjer med mange års cigaretrøg kan rides af deres lugt . Det kan tage mange forskellige forsøg og forskellige formler , men det kan gøres . For nogle mennesker , kan cigaretrøg være en irriterende , og det er vigtigt for dem at slippe af med duften før tilbringe nogen tid i bilen

Du skal bruge: .
Car vakuum
. Polstring Cleaner .
Baking Soda .
Eddike.
Sprayflaske.


1 .
Støvsuger ud din bil helt . Sørg for at du ikke glemmer under sæderne , og selv hovedet liner . Du vil være sikker på at du får ud støv og partikler , før du forsøger at slippe af med cigaretrøg ud af bilen .
2 .
Rens din polstring med en god renere . Der er mange gode indtræk rengøringsmidler specielt til biler , og du vil gerne være sikker på du har en god krat for at komme ned i hvert hjørne . Husk at rense hovednavn så godt. Dette trin kan være nødvendigt at være gjort et par gange , og du gerne vil vakuum rester efter hver anvendelse .
3 .
Brug en sprayflaske fyldt med eddike til at rengøre alle plast -paneler . Ting du gerne vil huske ud over stregen ville være midterkonsollen , dørhåndtag og dør paneler . Cigaretrøg efterlader en film om disse emner , som kan føje til de tilbageværende duft . Når du har ladet eddike fastsat for et minut , skal du bruge en klud til at skrubbe det grundigt .
4 .
Drys bagepulver på sæder og tæpper og lad det sidde natten over i din bil . Dette vil medvirke til at eliminere enhver resterende lugt , der kan være ca. Om morgenen , skal du sørge for vakuum op bagepulver rigtig god til at fjerne den resterende del af cigaretrøg .
5 .
Vask alle indvendige vinduer med vinduesrens . Selvom vinduerne kan se rene allerede , kan nogle af filmen tilbage. Sørg for at få svære at nå vinduer samt som back og sideruderne .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre tændrørskablerne på en 2,0 Jetta
hvordan man kan opkræve en odyssé ekstrem batteri
Hemmeligheden til rengøring uklar forlygter
hvordan man kan rydde op spild på bilbetræk
hvordan du udskifter den tredje bremse lys på en Chrysler Pacifica
hvordan man ledning et tændrør i en 1981 Chevy
hvordan du fjerner et reservehjul fra en F250 superduty vadested
oplysninger om en bils hovedcylinder
Hvordan ændrer jeg brændstoffilteret i min Jetta TDI ?
hvordan du udskifter en chevolet s10 forret