hvordan man kan ændre brændstoffilteret i en Firebird

hvordan man kan ændre brændstoffilteret i en Firebird

Brændstoffilteret på Firebird model køretøjer er en rund , dåser-filter , der holder sedimenter ud af gassen. Gassen pumpes ud af gas- tanken og løber ud i brændstofledninger . Brændstoffet linier så bærer gas til brændstof filter. Den indre del af brændstoffilteret så fanger de sedimenter indersiden af filteret og sender den rene gas til indsprøjtningsdyser . Pontiac anbefaler udskiftning af brændstoffilteret mellem 30. 000 og 45. 000 miles

Du skal bruge: .
Jack
Jack står .
Ren klud .
Drypbakken .
16 mm åben skruenøgle .
Nye brændstoffilter .


1 .
Parker Firebird i et ventileret område . Derefter går på bagsiden af bilen og fjern tankdækslet . Dette vil tage det brændstof, trykket af brændstoffilteret .
2 .
Jack op i ryggen slutningen af Firebird og placere bukke under de udpegede bageste donkraftbeslag . Derefter sænkes Firebird på toppen af tribunerne . Efterlad stikket i lodret position .
3 .
Webcrawler under passagersædet-side bag på Firebird foran passager-side bageste dæk . Find beholderen brændstoffilteret , der er monteret foran benzintanken . Sæt drypbakken under brændstoffilteret .
4 .
Fjern brændstofslangen på gas tank side ved at komprimere i slutningen af brændstof linje og trække ud på samme tid . Lad brændstofslangen hænge ned mod drypbakken .
5 .
Fjern brændstof linje på den anden side af brændstoffilteret ved at holde brændstoffilteret med den ene hånd og dreje brændstoffilteret møtrik uret med en 16 mm tidsubegrænset skruenøgle . Når denne brændstofslangen møtrik er løs , slut skrue møtrikken med fingrene .
6 .
Skub det gamle brændstoffilteret ud af det runde beslag og sætte det i drypbakken . Skub den nye brændstoffilteret inde i beslaget .
7 .
Skub brændstofslangen på benzintanken side lige på brændstoffilteret havnen , indtil du føler den låser på plads . Derefter forsigtigt trække sig tilbage på brændstofslangen bare for at sikre, at det er fastgjort til brændstoffilteret havnen .
8 .
Skru andre brændstoftyper linje på brændstoffilter havnen . Stram brændstoffilteret porten med den 16 mm open-end skruenøgle indtil den er stram . Skub drypbakken ud fra under Firebird .
9 .
Drej tændingsnøglen til " on " position i ca 30 sekunder, men ikke starte motoren . Tænd det derefter igen ud og tilbage " på "igen i 30 sekunder. Derefter krank motoren på tredje tur . Undersøg den nye brændstof filter for lækager , mens bilen kører . Sluk for motoren .
10 .
Jack bagsiden af bilen op og fjern bukke . Sænk Firebird tilbage til jorden .

gode råd og advarsler


 • at dreje nøglen om i 30 sekunder ad gangen , vil spæde nye brændstoffilteret op med gas , så at motoren vil krank hurtigere uden at sutte en masse luft .
 • Brug aldrig åben ild omkring gas .
 • Bær sikkerhedsbriller , når du skifter brændstoffilteret .


 • Relaterede artikler


  hvad er symptomerne på en død forret magnetventil på en 1987 Jeep Wrangler ?
  hvordan du udskifter chok på en 1998 Dodge lastbil
  hvordan man kan ændre s -10 tændrør
  hvordan du installerer hub montage på en 2001 cavalier
  Hvordan kan jeg rense bygge op på min krom fælge ?
  professionel metal polering tips
  hvordan man kan male rusten stålfælg
  tips til sprøjtemaling en bil
  hvordan du udskifter frostvæske i et 1993 Toyota Camry
  hvordan du indstiller tændingen på en 351 cleveland