hvordan man kan ændre den bageste bremser på en Audi A6

hvordan man kan ændre den bageste bremser på en Audi A6

Audi A6 er en meget populær sedan med simple , men smuk styling , imponerende præstationer og særdeles god teknik. Og fordi det er en high -end tysk bil , er det også meget dyrt at have arbejdet på af en professionel mekaniker . Du kan spare nogle penge på vedligeholdelse ved at udføre nogle af de mere simple opgaver selv . Jobs som olieskift og bremse ændringer er som regel temmelig ligetil med de rette værktøjer og fremgangsmåde

Du skal bruge: .
Floor jack
. Jack står .
Socket sæt og skralden .
Skruetrækker .
Bremse renere .
Klude .
Bremsevæske.
Nye bremseklodser .
Nye bremse rotoren .


1 .
Hæv bagsiden af bilen med et gulv jack . Støtte til bilen sikkert med et par bukke . Fjern lug nødder baghjulene og fjern hjulene . Placer hjulene ud af vejen .
2 .
Spray bremse renere på bremsen caliper og rotor . Tør det hele ned med en ren , tør klud . Fjern den store bremseklods foråret klip fra ydersiden af kaliberen . Brug en tang til at trække den ene ende af klippet ud og derefter dreje og trække klippet til at frigive den anden side .
3 .
Tag Slidindikator linje . Dette løber gennem en lille metal beslag . Der er lille plastik forlængelse på linjen , der skal trækkes tilbage til at frigive en pin , der holder sensoren linje på plads . Når linien er fjernet fra beslaget , afbryde ledninger , den ene ende af , der går til bremseklods .
4 .
Fjern plastik hætter på bremsen caliper monteringsbolte af nysgerrige dem ud med en skruetrækker . Løsn og fjern caliper monteringsbolte med en unbrakonøgle eller en passende størrelse torx bit . Skub caliper ud af rotoren. Lad ikke caliper vægt hænge på bremsen linje , da dette kan beskadige den . Støtte til caliper med en papkasse eller binde den til chassis med en lynlås slips . Fjern de bolte, der holder kaliberen luftfartsselskab på . Indstil luftfartsselskabet side .
5 .
Træk rotoren lige ud af navet . Fjern puder fra kaliberen ved at skubbe det ud fra kaliberen. De bør komme ud let . Den inderste pude kan sidde til rotoren . Hvis det er , lirke det ud med en skruetrækker uden at komme i kontakt med rotoren . Skub den nye rotor på navet . Geninstaller caliper luftfartsselskabet .
6 .
Åbn låget til bremsevæske reservoir i motorrummet og fjerne omkring en ½ -tomme bremsevæske , så væsken ikke overløb , når stemplet i kaliberen er komprimeret . For bageste bremser på Audi A6 , skal stemplet i kaliberen skal komprimeres for at gøre plads til det nye , tykkere puder med en speciel caliper værktøj . ( Se ressource 1 ). Placer dyvler på værktøjet i hullerne i stemplet og derefter dreje værktøj, som skal dreje og komprimere stemplet i kaliberen .
7 .
Installer nye bremser puder i kaliberen . Skub caliper på rotoren . Installer og spænd caliper bolte . Sæt bremsen Slidsensorering kabel på puden ind i sensoren linje . Geninstallere linje i beslaget , der sikrer, at stiften klikker på plads , og at linjen er sikker . Geninstaller bremseklods klip med en tang . Gentag til den anden side .
8 .
Fyld bremsevæskebeholderen med frisk bremsevæske til fulde mærke . Pumpe bremserne , indtil pedalen føles fast igen . Udskift hjul og lavere bilen til jorden .


Relaterede artikler


hvordan man kan fjerne katalysator på et vadested 6,0 diesel
hvad er den bedste måde at tape en bilrude ?
hvordan man kan ændre transmissionsolie på en 2003 Toyota Tacoma
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en 1994 Ford F -150
hvordan man kan slukke og skifte olie lyset i en 1999 Oldsmobile alero
hvordan man kan afkode en big- block Chevy motor
hvordan du fjerner et drev trisse på en lille motor
hvordan du ændrer en ’02 Camry ’s brændstoffilter
hvordan man kan ændre en Volvo S60 kabine filter
trin -for - trin vejledning om udskiftning af brændstoffilteret af en 1994 geo tracker