hvordan man kan ændre disken bremseklodser på en 2001 toyota Tacoma

hvordan man kan ændre disken bremseklodser på en 2001 toyota Tacoma

I 2001 Toyota Tacoma er udstyret med alle hjul blokeringsfri skivebremser . Hele systemet er afhængig af alle de inkluderede komponenter , der arbejder i fællesskab for at levere pålidelige og konsistente bremsning . Bremseklodserne udholde den mest afstraffelse af alle de komponenter og er udformet lavet af mindre holdbare materiale . Kombinationen af stress og relativt blødt materiale, betyder det, at hyppig bremseklods vedligeholdelse er et must ( hver 35. 000 til 50. 000 miles )

Du skal bruge: .
Lug nøgle eller 21 mm sokkel og breaker bar .
Donkraft .
Jack står .
Kanal-lås tang .
14 mm stik .
Ratchet .
Flad skruetrækker .
Bremsedele renere .
Stålbørste .
C-klemme.
Bremseklodser .


1 .
Park i Tacoma på en flad overflade , væk fra trafikken , så rigelig plads på begge sider af bilen for dig at betjene . Sted dæk blokerer bag sæt hjul, overfor dem, du har til hensigt at servicere (eller service først ) .
2 .
Break løs lug nødder med lug nøgle eller 21 mm sokkel og breaker bar .
3 .
Sæt stikket under rammen i nærheden hjulet godt og løft køretøjet . Sted bukke under Tacoma 's akslerne for støtte .
4 .
Fjern lug nødder og tage hjulene af.
5 .
Fjern fastgørelsesklemmerne på toppen af caliper med tang . Brug tilbageholdenhed , når du fjerner de klip , hvis den nye bremseklodser ikke er udstyret med deres eget sæt .
6 .
Fjern de to caliper glide stifter fra bagsiden af kaliberen med 14 mm sokkel og skralde . Drej forhjulene at få en bedre vinkel for at nå glide ben .
7 .
Løft caliper fra caliper broen og rotor .
8 .

Skub slidte bremseklodser fra siderne af kaliberen. Brug en flad skruetrækker til at lirke genstridige bremseklodser fra indersiden af kaliberen.
9 .
Kontroller bremse rotorer og indersiden af kaliberen . Rengør dele med bremsedele renere og en stålbørste for at fjerne enhver rust , som kan have samlet sig på overflader .
10 .
Force stemplerne ( r ) i den side af kaliberen . De forreste bremser har to caliper stempler , den bageste caliper har kun ¨¦n . Brug en brugt bremseklods som en planke til at tvinge både stempler i kaliberen på ¨¦n gang . Klemme puden og stempler med et C-klemme til at trykke stemplerne . Fjern C-clamp og bremseklods , når stemplerne helt er deprimeret i kaliberen.
11 .
Skub den nye bremseklodser på siderne af kaliberen.
12 .
Aflever caliper over rotoren og caliperen broen .
13 .
Skru kaliberen dias bolte og spænd dem med 14 mm sokkel og skralden . Udskift fastholde pin til udefrakommende panel af caliper eller indsætte nye .
14 .
Sæt Tacoma 's hjulet på hjul bolte og skruer på lug nødder .

15 .
Løft lastbil med donkraften og fjern donkraften står . Sænk Toyota og stram lug nødder med 21 mm sokkel og breaker bar eller lug skruenøgle .
16 .
Gentag trinene for hvert sæt af bremseklodser du har til hensigt at erstatte , holde i tankerne , at den bageste bremseklodser kan du trykke en enkelt stemplerne uden hjælp af en slidt bremseklods .


Relaterede artikler


hvordan man bruger et batteri bud på en 2007 1200C Sportster
hvordan man kan sove- i keramiske bremseklodser
hvordan man kan ændre bremserne på en 2001 VW Jetta
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en 1994 Ford F150
hvordan man skal køre en seks - trins manuel
lille motor genopbygge tips
hvordan man kan ændre en Pitman arm
hvordan man korrekt mål forlygter på en 97 grand prix
hvordan man kan ændre tændrør på en seks cylindret 2005 Dodge Magnum
hvordan man kan ændre disken bremseklodser på en 2001 toyota Tacoma