hvordan man kan sætte freon i en rv klimaanlæg

hvordan man kan sætte freon i en rv klimaanlæg

En air condition i en RV bruger kølemiddel til køling luft, der passerer over en fordamperflade . RV klimaanlæg med lav kølemiddel niveauer skal have kølemiddel tilføjet til at operere med maksimal effektivitet . Systemer , der stadig har nogle kølemiddel i dem kan have den kølemiddelniveau toppet-off , mens systemer med behov for opladning er lækket ud alle deres kølemiddel . Freon , DuPonts varemærke for visse typer af kølemiddel , er blevet fællesbetegnelsen for de fleste typer af kølemiddel

Du skal bruge: .
Socket sæt .
Skruenøgle .
Kølemiddel manifold målere .
Termometer.


1 .
identificere den korrekte køletype som markeret på klimaanlægget specifikation tag . Brug kun den type kølemiddel mærket .
2 .
Fjern airconditionanlægget 's dækning . De har som regel 4-6 bolte langs et ribben i nærheden af RV 's tag . Brug den korrekte størrelse stik for at fjerne boltene . Løft dækslet lige op for at undgå at beskadige kondenserende spolen .
3 .
Fjern RV airconditionanlæggets kølemiddel service havn loft på sugesiden med en skruenøgle . Sugesiden har den store kobberrør der løber fra kompressoren ned i RV , som i sidste ende går til fordamperfladen . De mindre kobberrør løber fra kompressoren til de udsatte kondenserende spolen .
4 .
Forbind sugesiden slangen på et sæt af køleanlæg manifold målere til tjenesten havn . Slangen vil skrue på service havnen og frigive en nål ventil i havnen . Sugesiden profilet , findes på venstre , har tryk og temperatur aflæsninger for flere forskellige typer af kølemidler .
5 .
Slut en flaske af den rigtige kølemiddel til midten slangen på kølemiddel gauges . Åbn flasken 's ventilen . Purge midten slangen ved hurtigt at åbne og lukke højre hånd ventilen på manifolden .
6 .
Drej RV klimaanlægget tændt og indstillet termostaten til den koldeste indstilling . Check de omgivende luft temperatur i RV på et sted væk fra aircondition ventilationshullerne .
7 .
Brug tryk og temperatur diagram placeret på RV airconditionanlæggets låget for at finde den rigtige kølemiddel pres for den omgivende luft . Kortet vil have en række temperaturmålinger trykt ud for en række af tilsvarende kølemiddel pres .
8 .
Åbn sugesiden ventilen på manifolden i 60 sekunder. Dette frigiver kølemiddel i systemet .
9 .
Kontroller sugesiden overtryk i mindst 60 sekunder efter lukning af ventilen . Tilføj kølemiddel efter behov .
10 .
Luk kølemidlet flasken 's ventil og fjern opladning slangen . Tage slangen fra tjenesten havnen og geninstallere hætten . Skub forsigtigt airconditionanlæggets låg på plads og fastgør den med bolte .

gode råd og advarsler


 • Hvis det er muligt , service klimaanlægget ud af direkte sollys . Direkte sollys kan kunstigt øge kølemiddel pres.


 • Relaterede artikler


  hvad er årsagerne til rystelser eller vibrationer i forenden af en 1996 Dodge Stratus ?
  hvordan du udskifter tændrør på en 2005 Altima 3,5 SE
  hvordan du udskifter bremseklodser på en Hyundai Sonata
  hvordan man kan ændre en hytte luftfilter i en Toyota FJ Cruiser
  hvordan man kan ændre den forreste parkeringsplads lys på en 2003 Toyota 4Runner
  hvordan man kan ændre en forlygte pære på en 1995 Nissan Altima
  hvad er symptomerne på en død forret magnetventil på en 1987 Jeep Wrangler ?
  hvordan du ændrer transmissionsolie til en explorer
  hvordan du fjerner meldug & mug lugt fra en auto
  trin -for - trin vejledning om udskiftning af brændstoffilteret af en 1994 geo tracker