hvordan man kan tilføje freon til en Nissan

hvordan man kan tilføje freon til en Nissan

Nissan Motor Company startede med at producere de Datsun personbil i 1934 . Energikrisen i 1970'erne fik amerikanske biler forbrugerne til at købe biler , der var mere brændstoføkonomiske. Som med enhver bil , vedligeholdelse af køretøjet med regelmæssige kontroleftersyn vil sikre den fortsatte ydelse og forbedret brændstoføkonomi over køretøjets levetid . Tilføjelse freon til bilens klimaanlæg kan udføres med minimal reparation af biler viden

Du skal bruge: .
freon slange med stik .
Freon manometer .


1 .
Find klimaanlæg kompressor i motorrummet . Kompressoren er øverst til venstre i motorrummet , og der vil være to slanger , der kommer ud af bagsiden af kompressoren. Et slange er den højtrykssiden af klimaanlægget , den anden slange er lavtrykssiden af klimaanlægget . Freon vil blive føjet til lavtrykssiden af klimaanlægget .
2 .
Find montering på hver slange , der kommer fra kompressor til aircondition . Der vil være en installation om hver slange , fittings ligner ventilspindlerne , der bruges til at tilføje luft til et dæk . Det lave tryk slange montering er større end højtryksslange montering .
3 .
Fjern hætten fra lavtryks- slange montering ved at dreje hætten mod uret . Sæt hætten til side .
4 .
Sæt stikket fra freon beholderen til montering på lavtryks- slange . Freon beholdere kan købes med en slange , stik og manometer .
5 .
Start bilens motor og tænde for klimaanlægget til "max "og vælg " high "indstillingen for blæseren .
6 .
Punktering toppen af freon beholderen ved at dreje ventilen på toppen af beholderen med uret , indtil ventilen helt på plads. Hold freon beholderen opretstående og drej ventilen mod uret for at starte strømmen af freon .
7 .
Se trykmåler på freon beholderen . Fortsæt med at tilføje freon , indtil nålen er i den "grønne "området på manometeret . Drej ventilen på freon beholderen med uret , indtil ventilen helt på plads til at stoppe strømmen af freon .
8 .
Fjern freon beholderen stikket fra lavtryks- slange montering . Installer hætten på lavtryks- slange montering ved at dreje hætten med uret , indtil hætten helt på plads .

gode råd og advarsler


 • klimaanlæg freon kan købes på ethvert bilkomponenter butikker .
 • Brug altid en trykmåler , når der tilføjes freon eller kølemiddel . Overfyld ikke klimaanlægget. Consult bilens ejere håndbog for den krævede type freon .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sætte lufttrykket slange på dækket stamceller
  hvordan man kan ændre den forreste bremser på en 1996 F250
  bilvask skade
  hvordan man kan ændre Serpentine bælte på en 1992 Plymouth ros
  hvordan du udskifter tændrør på en 2004 Pacifica
  hvordan man kan fjerne generator remmen på en ’91 Honda Accord
  bmw 525i Serpentine bælte fjernelse
  hvordan man kan forbedre min bil hd radiomodtagelse
  hvordan du udskifter et spejl på en Pontiac grand prix
  hvordan man rent kedelig forlygte dækker på en 2003 Honda CRV