installation af en 1997 Dodge Neon brændstoffilter

installation af en 1997 Dodge Neon brændstoffilter

Den Neon var en kompakt , brændstoføkonomiske bil lavet af Dodge . Selvom Neon er ikke længere foretages , er det stadig en populær bil på marked, der benyttes . Hvis brændstoffilteret på Neon bliver snavset eller tilstoppet , kan motoren køre ru , får dårlig brændstoføkonomi eller standse helt . Om 1997- Neon , er det vigtigste brændstof filter kombineret med trykregulator for brændstofsystemet , i modsætning til nogle tidligere modeller , hvor brændstoffilteret er adskilt . Filteret /brændstoftryk kombination er let at ændre , selv om regnskabsafslutning at få adgang til filteret er meget begrænset , hvilket kan gøre jobbet mere vanskelig, medmindre man har meget små hænder .

Du skal bruge:
Floor jack
. Jack står .
Socket sæt og skralden .
Skruetrækker .
Brændstoffilter.
Klude .
Øjenbeskyttelse .
Gummihandsker .


1 .
Løft bagenden af bilen ved hjælp af en gulv -stik og sænk den sikkert på bukke . Alternativt kører bag på bilen op på ramper at få adgang til filteret . Find den lille skjold på passagersiden af bilen under benzintanken . Fjern de bolte, der holder skjoldet på med en sokkel og skralde . Sæt skjoldet til side .
2 .
Find den lille cylinder-formet brændstoffilter /trykregulator enhed, som vil have brændstofledninger at løbe ind og ud af det . Løsn de bolte, der stramme beslaget omkring filteret , og fjern filteret fra beslaget . Afbryd en hurtig løsladelse brændstoffilteret klemmer ved at trykke den lille tap på klemmer med en skruetrækker .
3 .
Træk brændstofledninger ud af filteret i begge ender . Vær sikker på at bære hånd og beskyttelsesbriller , når du laver dette, og har en klud klar tør eventuelt spildt brændstof . Placer det nye filter forsamling på plads , og tilslut brændstofslanger, der sikrer, at slangen klemmer er spændt stramt omkring brændstofledninger .
4 .
Sæt brændstoffilteret forsamling på beslaget og spænd boltene på beslaget , så filteret er sikkert holdt på plads af beslaget . Geninstaller skjold . Sænk køretøjet til jorden . Start motoren og se under bilen for at sikre, at der ikke er utætheder i brændstofsystemet .


Relaterede artikler


hvordan man kan slukke for " check engine " lys i en 1992 toyota afhentning
hvordan man kan ændre bremserne på en Mercedes C 230
hvordan man kan ændre den forreste bremser på en 1996 F250
hvordan du udskifter et brændstof filter på en BMW E39
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en Chevrolet k2500
hvad er svaje bar links i køretøjer ?
hvordan man kan rense en krone gasspjæld organ
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en Ford diesel
Sådan nulstiller en ekstern dørlås på en saab
hvordan man kan ændre luftfilteret på en 2000 Jeep Cherokee