tips om bilmekanikere

tips om bilmekanikere

Ifølge Consumer Reports Magazine , bil vedligeholdelse og reparation tilføje op til 4 procent af de samlede omkostninger ved at eje en bil i gennemsnit . Reparation og reservedele ud over garantiperioden , kan koste dig op til $ 2. 000 , som bilens femte år . Disse omkostninger vil stige i takt med bilen aldre . Dit valg af en bil mekaniker kan spare dig penge på reparations-og vedligeholdelsesomkostninger , eller koste dig mere .

Anbefalinger

Du må ikke vente indtil du har et problem med din bil for at finde en mekaniker . Spørg rundt for henvisninger. Spørg din familie og venner , som autoværksted eller detailkæde de foretrækker , og hvorfor . Tag dig tid til at besøge disse butikker personligt og få pristilbud for deres udvalg af tjenester . Spørg om garanti politik . Find ud af , hvad du kan, om mekanikere og andre ansatte at afgøre, om de er velinformerede om bilreparationer og venlig overfor kunderne .Tjek om butikkerne du overvejer er registreret eller er tilknyttet den amerikanske Automobile Association , National Institute of Automotive Service Excellence eller Automotive Service Association . Tjek for enhver kunde kommentarer eller klager på Better Business Bureau .

Vestindien og forhandlere

Bil Talk adspurgte 158 bilforhandlere og uafhængige værksteder rundt omkring i USA og fandt , at forhandlerne priser omkring 15 procent mere end uafhængige butikker til samme reparationer .Bilforhandlere er eksperter i de nye biler , de sælger . For komplekse problemer eller fabrikationsfejl , er forhandlerne en sikrere satsning . Men overvej for rutinemæssig reparation og vedligeholdelse , der ikke er dækket af en garanti , en betroet selvstændig butik for at forsøge at spare penge .

Diagnose

Prøv at diagnosticere, hvad der er galt , før du tager din bil til en mekaniker . Beskrive problemet tydeligt at hjælpe din mekaniker hurtigt udpege, hvad der skal gøres .De fleste biler har ombord diagnostik ( OBD-II ) . Du kan få adgang til systemet ved hjælp af OBD-II håndholdte kode læsere , som er tilgængelige for køb . Sæt læseren ind i bilens computer interface og det vil vise problemer eller " motor check " koder . Du kan derefter se op , hvad koderne betyder og fortælle din mekaniker om dem .

Itemization

Den bedste bil reparationsservice butikker give kunderne en komplet , punkt for punkt skriftlig og mundtlig forklaring på, hvad der skal repareres eller udskiftes . De bør itemize reparationer og omkostninger i både jobbet og det endelige lovforslag , uden at blive spurgt .


Relaterede artikler


hvordan man kan kontrollere gm OBD trouble codes
hvordan du installerer et brændstof filter i en Chevy Korsika
hvordan du udskifter tændingen på en ’82 Chevy
hvordan man kan ændre motorolie i en 8N Ford traktor
hvordan man bruger en del blaster med bagepulver i stedet for sand
hvordan du udskifter Serpentine bælte på en Ford lastbil
hvordan du udskifter bremse rotorer på 2001 Dodge frygtløse
trin -for - trin vejledning om udskiftning af brændstoffilteret af en 1994 geo tracker
hvordan man kan ændre kabinen luftfilteret på en 2007 Subaru Outback
hvordan man kan ændre forlygter i et 2003 s10 afhentning