trin -for - trin på en pvc ventil ændring i en 2004 taurus

trin -for - trin på en pvc ventil ændring i en 2004 taurus

I 2004 Ford Taurus er udstyret med en PCV ventil . Den tekniske betegnelse for PCV ventilen er " positive krumtaphus udluftning " ventil . Denne ventil er forbundet med ventildækslet og indtaget linje . Det vigtigste formål med PCV ventilen er at overføre de brændte gasser fra krumtaphuset tilbage til brændkammeret. Den PCV ventilen har en lille kugle indeni , der giver gasser til kun flyde på ¨¦n måde . Du bør udskifte PCV ventilen , hvis bolden sætter sig fast

Du skal bruge: .
lommelygte
Tænger .
Nye PCV ventil .


1 .
Park i 2004 Ford Taurus og åbne motorhjelmen .
2 .
Flyt til forsiden passagersiden af motorrummet og glans lommelygten på den bageste ventildæksel . Den PCV ventilen er beliggende ca halvvejs ned bag ventildækslet i midten . Den PCV ventilen er " L " formet . Den ene ende af PCV ventilen er sat ind i ventildækslet og den anden ende er fastgjort til indtaget slangen .
3 .
Drej PCV ventilen frem og tilbage med hånden og træk den ud på det på samme tid . Når den PCV ventilen kommer ud af ventildæksel , hold PCV ventilen med den ene hånd og drej indsugningsslangen med tang , indtil slangen er løs fra PCV ventilen . Så færdig med at fjerne indtagelsen slange med hånden .
4 .
Kassér den gamle PCV ventilen . Sæt den lille ende af en ny PCV ventil i indsugningsslangen . Skub derefter den anden ende af PCV ventilen tilbage i ventildækslet . Undersøg PCV ventilen for at sikre, det er helt sidder inde i ventildækslet .

gode råd og advarsler


 • Tjek altid PCV ventilen hver gang du udfører vedligeholdelse på køretøjet . Den bedste måde at teste en PCV ventil , er at trække den ud og ryst den . Hvis du kan høre og føle bolden raslende inde i ventilen , den PCV ventilen er god . Hvis du ikke kan høre eller føle bolden raslende , skal du bruge en ny PCV -ventil.
 • Vær meget forsigtig , når du arbejder omkring en varm motor .


 • Relaterede artikler


  hvordan man rent meldug ud af en bil
  hvordan man kan teste en 12- volt bilbatteri
  hvordan man kan ændre olie i en 2005 CTS
  hvordan man kan rense en 2000 Camaro EGR ventil
  hvordan man kan ændre bremseklodser på en 2003 Dodge Ram lastbil
  hvordan du udskifter de bageste tændrør på en 2005 Sebring 2,7
  hvordan man kan vinterklar Sea Ray både
  hvordan man kan opkræve en odyssé ekstrem batteri
  hvordan du installerer en Edelbrock brændstoffilter
  hvordan man kan rense en 2003 Audi TT MAF -sensor