udskiftning instruktioner til en BMW Z3 cabriolet vindue

udskiftning instruktioner til en BMW Z3 cabriolet vindue

BMW Z3 konvertible var en vildt populær sportsvogn over sin produktion løbe , indtil det i sidste ende blev erstattet af Z4 . Nu, hvor Z3 er et brugt køretøj , er det også begyndt at alder , hvilket betyder, at dens komponenter aldrende , så godt. Bagruden på cabriopresenning især tager en masse for misbrug over tid , og kan blive gulnet , ridsede og kan endda knække . Installation af et nyt bagrude på en Z3 er relativt involveret , men det er muligt at udføre installationen selv

Du skal bruge:
Plastic vindue .
Plastic vindue værktøj (leveres med vindue ) .
Gummi cement .


1 .
Sænk førerens og passagerens sideruderne . Åbn cabriopresenning , som om du skulle til at sænke det . Løfte det op 1 eller 2 inches fra forruden rammen og efterlader den i denne position.
2 .
Kør plastik værktøj, som kommer med det nye vindue , mellem kanten af vinduet og den sorte gummi forseglingen på toppen. Gør dette fra ydersiden af bilen . Dette vil bryde den dobbeltklæbende tape , at sæler vinduet til toppen. Gummi perle vil blive ødelagt , men det nye vindue vil komme med en ny gummi perle .
3 .
Fjern gummi perle fra hele vinduet , når den er blevet skåret , og kassér det . Find den metalclipsen nederst på midten af vinduet . Start med nysgerrige op tænderne på klip med en skruetrækker . Fjern bæreplade til klippet . Indefra bilen , løsnes klippet . Gå tilbage til ydersiden af bilen og tag klippet .
4 .
Fjern den gamle vinduet ved at lyne det fra toppen. Rengør toppen , hvor vinduet var installeret med sprit for at fjerne den gamle lim .
5 .
Zip den nye bagrude på plads ved hjælp af en assistent , der sikrer, at vinduet ikke ikke bliver ridset . Har assistent holde vinduet på plads , mens du starter zippe det udefra . Sørg for at du starter lynlåsen på den blå side af dobbeltklæbende tape , der er på det nye vindue .
6 .
Installer metalclipsen nederst på midten af vinduet , der forhindrer lynlåsen bliver ugjort . Installer klip på ydersiden af vinduet , og derefter flytte til indersiden . Installer metal støtte pladen og derefter bøje tænderne på metal klippet ned for at fastgøre det på plads.
7 .
Placer en ekstra længde på 100 mm dobbeltsidet tryk over klippet til sikre, at det bliver på plads . Påfør forsigtigt et tyndt lag af cement til kluden toppen , hvor det fæstner til vinduet 's dobbeltklæbende tape .
8 .
Fjern den beskyttende plastik på den klæbende side af den dobbelte-tape . Brug af plastik værktøj , der fulgte med i toppen, skubbe gummi perle på vinduet på båndet rundt om vinduet . Skub kluden top på båndet med fingeren rundt i vinduet . Lad de øverste i den øverste position i 24 timer , før du sætter den ned igen .


Relaterede artikler


chevrolet venture bundkar fjernelse
hvordan du udskifter tændrør på 1995 kviksølv cougar xr7
hvordan du fjerner en forlygte fra en 2001 Dodge Ram
fejlfinding af o2 sensorer i en ’94 Ford Ranger 4.0l
hvordan man kan erstatte en Serpentine bælte på en 94 escort
hvordan man kan ændre parkering pære på en 1996 Camry
hvordan man kan ændre et batteri i en auto bil nøgle
hvordan man kan rense en hytte ’s luftfilter
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en 1992 Cadillac
hvordan man åbner en Ford Taurus bil hætte