hvordan du ændrer smøreolier

hvordan du ændrer smøreolier

Smøreolien i bilen skal skiftes hver tredje måned eller 3. 000 miles . Du kan bringe din bil til en automekaniker 's garage for et olieskift eller lære at gøre det selv . De første par gange kan tage dig lidt tid , men når du lære, hvad de skal gøre og hvordan det skal gøres , vil du være i stand til at ændre din egen olie på ingen tid . Brug leverancer fra din lokale bil butik for at fuldføre opgaven

Du skal bruge: .
Transportable bil ramper
Catch gryde.
Gummihandsker .
Topnøgle .
Oliefilter .
Oliefilter skruenøgle .
Tragt.
4 til 6 Potter af olie .
Rengøring håndklæder .
Gamle mælkebeholderen .


1 .
Kør din bil ind i bilen ramper og satte parkeringsbremsen på at sikre, at bilen ikke bevæger sig , mens du arbejder på det .
2 .
Placer din fangst panden under bundkarret , så det kan fange den gamle olie , som det kommer ud . Aluminum bradepander foretage nemme , engangs fange pander .
3 .
Løsn bundproppen med topnøgle . Drej stikket mod uret for at løsne det . Hold fast i stikket med den anden hånd , så det ikke ender i fangsten gryden.
4 .
Lad olien løbe helt, før du sætter stikket tilbage på olietanken . Gør din topnøgle uret for at stramme så langt som du kan , så stikket er sikker og vil ikke lække . Vær forsigtig med ikke at overspænde den , og fratage tråde stikket .
5 .
Flyt din fangst nedenunder placeringen af oliefilter . Fjern din olie filter ved hjælp af din olie filter skruenøgle til at dreje filteret mod uret . Når filteret er løsnet , spin det resten af vejen for at fjerne det , og pas på ikke at spilde olie i den.
6 .
Smør gummipakningen af den friske olie filter Ved hjælp af et par dråber af olien du skal sætte i bilen . Dette vil hjælpe sæde forseglingen af filtret ordentligt, når du installerer det . Spin det nye filter på i urets retning , ved hjælp af din hånd . Når olien filterets gummilisten kommer i kontakt med bilens motor , drej filter 3 /4 omgang til fuldt ud at stramme den . Undgå at bruge en skruenøgle til at stramme det nye filter , hvis det overhovedet er muligt , som en alt for spændt filter er svært at fjerne .
7 .
Fjern oliepåfyldningsdækslet og tilsæt antallet og arten af smøreolie er anvist af din bils manual . Brug din kanal , så olien løber ind i olietanken , snarere end hele din bils motor . Følg " less is more "-regel ved at starte med fire kvarts og kontrollere oliestanden med oliepinden , før du tilføjer mere olie . Hvis du ved et uheld tilføjer for meget ved at åbne bundproppen igen og løbe ud den overskydende olie .
8 .
Sæt oliepåfyldningsdækslet igen og spændes med hånden .
9 .
Kontrollér niveauet af din olie ved hjælp af målepinden . Træk målepinden ud af beholderen , det tørre af med en rengøring klud , erstatte det , så træk den ud igen og tjekke niveauet . Niveauet af olie på oliepinden bør være over hele siden oliefilter blev erstattet så godt.
10 .
Tænd din bils motor på og lad motoren gå i tomgang , så olien kan bevæge gennem oliefilter og komme op til passende tryk .
11 .
Hæld den gamle olie fra fangst panden ind i en gammel mælk beholder til genanvendelse . Brug din kanal til at reducere spild .
12 .
Record den dato, du har ændret olie og type eller mærke af olie , der anvendes , samt bilens kilometertal . Opbevar det i din handskerummet for nem reference , så du ved, hvornår du skal skifte din olie næste .

gode råd og advarsler


 • Gnid vaseline ind i huden på dine hænder og arme , før du sætter dine handsker på . Dette vil gøre det lettere at rengøre olie og fedt fra huden .
 • Bær gamle tøj , når du arbejder på din bil for at undgå pletter flot tøj med fedt .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en hytte luftfilter i et 2007 Dodge Charger
  Forskellen mellem dæk balance & tilpasning
  hvordan man kan lave rust på en Bronco
  hvordan du fjerner buler fra antikke biler
  hvordan du udskifter kabinen luftfiltre i en 2005 CR -V
  hvordan man kan ændre en luftrenser på en Harley
  hvordan du udskifter en bageste caliper på en Audi
  hvordan du indstiller den kode i en fabrik nøglefri adgang
  hvordan du fjerner kalkaflejringer fra en bil
  hvordan man kan erstatte en bremse lys på en Honda Accord