hvordan du fjerner en BMW servostyring slange

hvordan du fjerner en BMW servostyring slange

BMW er tyske biler kendt for deres ydelse og høj kvalitet engineering . Men som ethvert køretøj , skal BMW'er skal vedligeholdes ordentligt , for dem til at køre pålideligt . Et område , der kan have problemer , er det servostyring system , der kan lide af utætheder i servostyring slangerne . Selv om det kan være en rodet job , kan servostyring slanger udskiftes i et par timer eller derunder ved et hjem mekaniker

Du skal bruge: .
Floor jack
Jack står .
Socket sæt og skralden .
Klude .
Ny servostyring slange eller slanger .
Ny knuse skiver .


1 .
Hæv den forreste del af køretøjet med gulvet Jack og sænk den ned et par bukke . Der henvises til brugervejledningen for placering af donkraft , som de varierer afhængigt af modellen af BMW .
2 .
Fjern stænkskærm , som beskytter bunden af motoren, hvis din model BMW er udstyret med en . Splash vagt holdes på med en række bolte eller skruer , der kører rundt i sin omkreds . Brug passende størrelse stikket og en skralde for at fjerne stænkskærm . Sæt bolte sted hvor de ikke kan blive malplaceret og sæt stænkskærm side .
3 .
Find servostyring pumpen og hydrauliske slanger, der er kørt til den . De fleste modeller vil have to linjer går til pumpen . Afgøre, hvilken en er utæt ved at rense slanger , og derefter se, hvilke den ene er produktion af hydraulisk væske . Ofte slangerne vil lække , hvor de er boltet på grund af en slidt crush skive .
4 .
Fjern slangen ved at fjerne de banjo bolte , der holder slangen på plads i begge ender . Brug et stik eller en åben skruenøgle . Tør op spildt servostyring væske med en klud . Tør bolte ned , så de er rene og derefter bolten på den nye pumpe , sørg for at installere en ny kobber crush skive at forsegle den bolt .
5 .
Top op servostyring reservoir med servostyring væske til fulde mærke . Tænd bilen på og drej styring fra side til side så langt som muligt vil gå flere gange, indtil servostyring pumpen stopper klynker . Dette bør rense systemet for luftbobler . Kontroller reservoiret og fyld op med væske om nødvendigt.


Relaterede artikler


hvordan man kan justere en o2 sensor
hvordan man kan sigte tundra forlygter
hvordan man kan ændre kølemiddel i en 2004 Ford F150
hvordan man kan fastsætte speedometer kablet på en Chevy cavalier
hvordan man kan ændre forlygte på en 1989 Deville
Forskellen mellem dæk balance & tilpasning
hvordan du fjerner en generator på en Ford F -150
hvordan man kan måle hjul baser
hvordan man finder den blå bogførte værdi af motorcykler
hvordan du installerer tændrør i en Mercedes Benz