hvordan du fjerner spray maling fra en bildør

hvordan du fjerner spray maling fra en bildør

Spraymaling kan ende op på overfladen af dit køretøj , enten som følge af hærværk eller ulykker under rodet hjem projekter . Den gode nyhed er , at spraymaling trygt kan opløses fra en bildør ved hjælp af opløsningsmidler og rengøringsmidler . Den korrekte metode til fjernelse vil blive fastlagt af den type spraymaling og hvor længe siden det blev anvendt . Hvorvidt malingen frisk blev sprøjtet eller helt helbredes , men der er en måde til effektivt at fjerne det

Du skal bruge: .
Bucket
Haveslange .
Bil sæbe .
2 rengøringsklude .
Acetone .
Håndklæder .
Autovoks .


1 .
Fyld en spand med en blanding af varmt vand og bil sæbe til en sæbeopløsning . Skrub spray malet områder på bildøren med en klud, blid nok til bil overflader , såsom Terry bomuld eller mikrofiber . vandopløselige spray maling kan fjernes med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel , hvis den ikke fuldt ud har hærdet

2 .
Fugt en tør klud med acetone , den kemiske fundet i neglelakfjerner . Denne husstand solvens vil sikkert opløse spraymaling uden at skade den underliggende bilen maling . Det har tendens til at fordampe hurtigt og er ikke stærk nok til at trænge ind i bilens originale pels .
3 .
Gnid acetone forsigtigt ind i spraymaling , indtil det begynder at tynde . Anvende mere af løsningen efter behov , men stopper når døren oprindelige maling er synlig .
4 .
Skyl køretøj af løs maling og overskydende acetone ved hjælp af en haveslange . Vask det behandlede område med bil sæbe og følge op med tørre håndklæder til at fjerne al fugtighed fra overfladen .
5 .
Anvend bilvoks til det restaurerede område på døren til at polere alle steder , hvor Den spraymaling kan have efterladt en tåge . Voks , der indeholder en polerpasta vil også nedsætte en sløvet udseende .


Relaterede artikler


hvordan man voks en bil for maksimal effektivitet
hvordan du gemmer en Saab motor fra olie slam
hvordan man programmerer i 1997 Honda Accord se nøglefri adgang fjernbetjening
hvordan man kan rense indsprøjtningsdyser på en 1989 Honda Accord
hvordan man laver en aluminiums diamant plade glans
hvordan man kan erstatte en Serpentine bælte på en 1999 Plymouth Voyager
hvordan man skriver en motorcykel slutseddel
hvordan man justerer forlygter på en 2000 Cirrus
hvordan du udskifter tændrør i en Camry v6
hvordan man kan erstatte en termostat i en 1991 Ford Mustang