hvordan du udskifter en Toyota kabine filter

hvordan du udskifter en Toyota kabine filter

Kabinen Luftfilteret i din Toyota køretøj er et filter placeret i uden-luftindtaget bag bilens passager handskerummet . Tilstoppet eller snavset hytte luftfiltre kan reducere luftstrømmen fra kabinen ventilationshullerne samt indarbejde allergener og pollen ind i kabinen luftstrømmen . Det er vigtigt at erstatte beskidt og tilstoppet kabine luftfiltre regelmæssigt for at sikre, at der er ren , luftkvaliteten i køretøjet , og ventilationsåbninger ikke bliver tilstoppet

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Udskiftning kabine luftfilter .


1 .
Læg Toyota i " Park " og tag nøglen ud af tændingslåsen for at sikre , at køretøjet ikke kommer til at flytte , mens du udskifter filtret .

2 .
Find og åbn passagersiden handskerummet . Fjern poster gemt i rummet for at sikre ordentlig adgang til filteret .
3 .
Meddelelse om toppen af handskerummet interiør er der to skruer . Fjern de to skruer ved hjælp af passende skruetrækker og lad rummet til at falde ned . Fjern rum ved at trække den langsomt ud af stedet.
4 .
Find rektangulære plasthus bag , hvor handskerummet var . Åbn plast tilfælde ved blot at trække det åbne adgang til beskidte kabinen filter . Fjern filteret ved at skubbe den ud af holderen klip .
5 .
Installer en ny luftfilter ved at skubbe det på plads . Sæt dækslet på plasthus . Placer handskerummet ryggen sikkert på plads ved at erstatte skruerne . Sørg for, at skruerne er strammet med skruetrækkeren . Placer poster tilbage ind i rummet og lukke rummet .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense en vadested performance luftfilter
tilføje transmissionsolie til en 2002 Toyota Highlander
bil tilpasning teknikker
hvordan man kan polere krom med en dremel
hvordan man kan ændre en vadested Windstar ’s tændrørskablerne
hvordan du fjerner den bageste parkeringsbremsen på en Subaru Outback
hvordan du udskifter sikkerhedsseler på en Nissan Altima
hvordan man kan ændre transmissionsolie på en Ford Escape
hvordan du udskifter rotorer på honda
hvordan en biodiesel motor arbejde ?