hvordan man kan dukke op igen bremse rotorer

hvordan man kan dukke op igen bremse rotorer

Bremsen rotorer på en bil er en meget vigtig del af dets sikkerhed og ydeevne . Rotoren ( eller bremseskive ) er skiveformet komponent, bremseklodserne og caliper klemme på , når bremserne aktiveres, som igen bremser bilen . Til sidst , rotorer begynder at bære ned og kan blive scoret af bremseklodserne . På dette tidspunkt rotorerne skal erstattes eller drejes et maskinværksted , som er den proces, bearbejdning materiale ud rotoren , så den er flad og glat igen

Du skal bruge: .
Floor stikket .
Jack står .
Socket sæt og skralden .
Skruetrækkere .
Bremse renere .


1 .
Brug en lug skruenøgle til at løsne lug bolte, der holder hjulene fast på køretøjet . Løft køretøjet med en gulv jack og sænk den på en donkraft bevoksning eller bukke på hjørnet , hvor du vil fjerne rotoren eller rotorer . Fjern hjul og satte dem af vejen .
2 .
Spray bremse renere på bremsen komponenter ( rotor , caliper og nærliggende dele ) og tør det hele ned med en ren klud . Find de to store caliper bolte , der holder caliper til suspensionen eller kaliberen beslaget . Disse bolte vil stå hjulkassen , og vil blive placeret på toppen og bunden af kaliberen . Fjern boltene med korrekt størrelse sokkel og skralden .
3 .
Skub caliper fra rotoren . Du kan få brug for at anvende en vis indflydelse på caliper med rokkende det sidelæns at presse stemplerne i nok til at kunne skubbe caliper over rotoren . Bind caliper til en nærliggende suspension komponent med et stykke ledning eller støtte den på anden måde , så det ikke trækker på det bløde bremsetryk og beskadige den .
4 .
Fjern caliper beslaget , hvis din bil bruger et. Ikke alle køretøjer bruger en caliper beslag til at støtte caliper . Hvis der er en caliper beslag , er boltene er placeret på toppen og bunden af beslaget . Indstil bolte og beslag til side .
5 .
Fjern sæt skrue, som holder bremserotortemperatur på plads , hvis din bil bruger en , men ikke alle køretøjer, der anvendes et sæt skruen til rotoren . Stilleskruen vil blive fjernet med en Phillips , flad-head eller Allen bit. Træk rotoren lige ud af navet . Du skal muligvis trykke på rotoren bagfra med en gummihammer for at frigøre den fra navet.
6 .
Tag bremserotortemperatur til en lokal maskinværksted for at få det vendt . Rotorer kan ikke drejes en amatør , da processen kræver særligt udstyr og særlige færdigheder, der skal gøres ordentligt . Den maskinværksted vil være i stand til at kigge op minimumstykkelsen af din bremserotortemperatur at afgøre , om det stadig er brugbart . I 2010, at omkostningerne vende en rotor blev overalt fra $ 10 til $ 30 .
7 .
Sæt rotoren i omvendt rækkefølge af afmonteringen , når den er blevet vendt af maskinen butikken . Geninstaller stilleskruen og kaliberen beslag hvis det er relevant . Skub caliper over rotoren og spænd boltene . Udskift hjulene og nedre køretøjet ud af bukke på jorden .


Relaterede artikler


hvordan du tilføjer transmissionsolie til en Honda pas
hvordan du fjerner et batteri på en Audi Q7
hvordan du udskifter et brændstof filter på en honda
hvordan du installerer en Serpentine bælte i en 1989 Chevrolet pickup
hvordan du fjerner en baglygte dække en Lexus RX
hvordan man kan oplade en sla batteri
hvordan du udskifter olien panden i en ’95 Ford F -150
hvordan man kan stoppe alarmen på en 1997 mercedes E320
hvordan du udskifter brændstoffilteret i en 1997 Saturn
hvordan man kan genoplade freon i en 2001 jeep