hvordan man kan ændre motorens luftfilteret på en 2007 toyota Avalon

hvordan man kan ændre motorens luftfilteret på en 2007 toyota Avalon

Toyota Avalon er udstyret med en motor luftfilter . Luftfilteret har det primære ansvar for at filtrere støv , snavs , skidt og små partikler fra luften, som kommer ind i motoren . Denne proces medfører, at motoren til at køre gnidningsløst og effektivt . Når luftfilteret bliver snavset eller tilstoppet , støv og snavs kan komme ind i motoren forårsager dårlig brændstof kilometertal og mulig skade på motoren . Indkøb udskiftning luftfiltre på en lokal auto del butik . Udskiftning processen tager kun et par minutter .

Du skal bruge:
erstatning luftfilter


1
Læg Avalon i " Park " og lad Toyota køle ned til en halv time . .
2 .
Find luftfilteret boliger under kølerhjelmen af Avalon . Kig efter en plastik , firkantet sort sag ved siden af kølervæske bølge tank på føreren side af køretøjet . Luftfilteret er formet som en rombe , men sagen selv er firkantet
3
Fjern dækslet til luftfilteret huset ved unclipping de omkringliggende kroge og løfte dækslet op . derved mulighed adgang til det snavsede filter .
4 .
Fjern snavset luftfilter ved at løfte det ud af stedet . Undersøg luftfilter boliger til en eventuel rest snavs og affald , og hvis nødvendigt rengør med en våd klud til at fjerne snavs og støv
5
Sæt ren udskiftning luftfilteret ind i filterhuset . . Placer dækslet ned igen, og tryk ned hvert klip for at sikre dækning . Luk hætten af Toyota .


Relaterede artikler


hvordan man kan oplade en auto batteri uden en oplader
instruktioner til at ændre motoren olie på et 1995 Altima
hvordan man kan ændre en kabine filter
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i 1996 i et audi a6 automatisk
hvordan man kan finde sikringsholder på en 1992 Buick lesabre
hvordan man kan ændre et dæk på en SLK 350
hvordan man kan tage ud foran svaje bar for drag racing
hvor ofte skal du ændre vinduesvisker knive ?
hvordan man kan ændre et 1993 Concorde forlygte
hvordan man kan ændre kølemiddel i en Elantra